LID WORDEN

Marterpreventie Bytling Terherne

Marterpreventie Bytling Terherne

Op 19 juli 2021 hebben we de melding gekregen via onze site dat de klant last had van nestelende steenmarters in zijn vakantiewoning. Op basis van deze melding hebben we een offerte opgesteld waarmee de klant akkoord is gegaan. Onderstaande regels komen uit de offerte en de werkzaamheden staan gepland voor 5 augustus 2021. Graag onze standaard marterprofielen monteren inclusief panlatten ter opvulling van de ruimte aan de onderkant van de onderste panlat.

Er zijn momenteel geen steenmarters meer aanwezig in de woning. Mochten ze wel terug zijn dan laten we dit van tevoren weten zodat je een pan op een scharnierschroef kan zetten zodat de marter er wel uit kan maar maar daarna niet meer onder de dakpannen kan komen.

Voor extra informatie kun je met ons chatten of bellen in de TotaalOnder1Dak Klus APP

Inmeting:

Dakgoot 1: 16 meter marterprofiel

Dakgoot 2: 16 meter marterprofiel

Dakkapel: 4 meter marterprofiel

 

Levering en montage van aluminium marter/vogelprofielen
Prijs is per meter berekend inclusief montage, levering, arbeid en de volgende producten:

  • Marterschroot Blanc (aluminium kleur), 1 meter, 10 centimeter, 1 millimeter
  • Spaanplaatschroef RVS-A2 TORX-20 (afm. 4.0x40mm, 3 stuks per m¹)

 

Panlatten ter opvulling en bescherming opening van 3cm tussen de dakgoot en de bestaande panlat worden door ons geleverd op locatie.

 

Op deze klus zijn de algemene voorwaarden van TotaalOnder1Dak van toepassing. Een exemplaar hiervan kun je lezen op https://totaalonder1dak.nl/voorwaarden/ – Door deze klus aan te nemen verklaar je de algemene voorwaarden te hebben gelezen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van TotaalOnder1Dak

Laat je commentaar achter