Anti-steenmarterspray (Hertshoorn olie)

 23,52

De anti marterspray geeft een erg onaangename geur af waardoor een steenmarter tot maximaal 4 weken niet meer in de buurt wil komen van de omgeving waarin de marterspray is toegepast.

-
+

Specificaties

SKU: ANTI_MARTER_HERTS Categorieën: ,

Beschrijving

Onze montagedienst en montagepartners gebruiken dit product zelf ook altijd voordat we beginnen met het preventief beschermen van woningen tegen steenmarters.

De steenmarters blijven dan een poosje uit huis zodat we in alle rust de marterprofielen, dakvoetprofielen of complete dakgootbescherming kunnen monteren

De spray is makkelijk toe te passen en we raden aan om dit product vooral in uw dakgoten of onder de dakpannen te sprayen. Een steenmarter komt namelijk het vaakst binnen via uw dakgoot waarna de marter onder uw dakpannen een plek in uw huis zoekt.

De spray is niet geurloos voor mensen dus wij raden aan (ook uit eigen ervaring) om handschoenen aan te trekken bij het sprayen. Ook is sprayen tegen de wind in niet aan te raden. De geur kan een paar dagen blijven hangen waardoor net zoals de steenmarter, ook uw partner even niet meer in uw buurt zal komen.