Navigatie:

Dienst: Alarmsysteem installeren

Bijgewerkt op 21/02/2022

Categorie:

Wij beschermen wat je dierbaar is met een alarmsysteem op maat

Ieder mens verlangt naar een veilig én comfortabel huis. Met het beveiligingssysteem van Zo Veilig ben je 7 dagen per week, 1 dag per dag beveiligd tegen zowel diefstal als brand, je kunt je huis ook nog eens zo veilig inrichten als je zelf wilt. Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij berekenen direct de financiële investering voor een veilig huis.

TotaalOnder1Dak en het Zo Veilig alarmsysteem

TotaalOnder1Dak is de enige leverancier van het ZoVeilig concept in Nederland. Door de unieke krachtenbundeling zijn wij in staat om onze klanten professionele oplossingen te bieden tegen zeer gunstige prijzen.

Met onze enthousiaste vakspecialistenzorgen wij er dagelijks voor dat wij onze klanten blijven verrassen met de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van veiligheid en zekerheid maar ook woongemak. Wij kenmerken ons door onze transparante en open dienstverlening. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde installateurs, meldkamerpersoneel en ook bewaking.

 • Brand beveiliging
 • Inbraak beveiliging
 • Smarthome

Wij doen al het mogelijke om je te helpen, zodat je tot rust kunt komen en je nieuwe risicovrije omgeving kunt waarderen. Na een snelle afspraak met een van onze zo veilig experts, is het enige wat je hoeft te doen een beslissing nemen om te veranderen naar een beveiligde omgeving – wij doen de rest.

Vaststellen van je wensen

Nadat je interesse hebt getoond in onze oplossingen, bespreken we graag telefonisch de mogelijkheden en brengen we ook je plannen in kaart.

Een beschermingsstrategie op maat

In overleg met jou stellen we een persoonlijk beschermingsplan voor. Indien gewenst houden we rekening met jouw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Professionele installatie

Als je akkoord gaat met onze strategie, zorgen wij er zeker voor dat het alarm en de eventueel toegevoegde elementen vakkundig in je huis worden gemonteerd. Nu is je beveiligingssysteem klaar voor gebruik.

Kopen of leasen?

Wij gaan ervan uit dat het noodzakelijk is dat een beveiligingssysteem er voor iedereen is. Daarom is het mogelijk om ons alarmsysteem te kopen of te leasen. Hieronder ontdek je meer informatie over de verschillende keuzes en ook de kosten. Vraag een gratis offerte aan voor meer informatie of bel ons zonder verplichtingen.

Alle voordelen op een rijtje:
 • Effectief online geregeld
 • Dag en nacht beveiligd
 • Gekwalificeerd alarm
 • Talrijke keuzes voor domotica
 • Eenvoudige bediening via een centrale applicatie
 • Persoonlijke suggesties
 • Gecertificeerde technici
 • Budgetvriendelijk en gerenommeerd
 • Geen kleine lettertjes
De cijfers liegen er niet om

Ben je nieuwsgierig naar wat je kan doen om je woning efficiënt te beveiligen? Onze beveiligingsprofessionals geven graag een gratis advies op basis van jouw persoonlijke scenario.

178+.

Inbraken per dag.

13+.

Woningbranden per dag.

1,2 mln.

Smarthomes in Nederland.

Offerte aanvragen voor Alarmsysteem installeren

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Reviews

Reviews Alarmsysteem installeren

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Alarmsysteem installeren

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg