Leer ons kennen

Over TotaalOnder1Dak

Wij van Totaalonder1dak faciliteren een verbinding tussen de dienstverlenende vakspecialisten en de particulier in Nederland. Dit betekent concreet dat wij gekwalificeerde vakspecialisten uit ons netwerk in verbinding brengen met jou als particulier en daarnaast ook nog de kwaliteit en nazorg waarborgen.

Door vakspecialisten te screenen op zaken als:

  • normen en waarden;
  • netheid;
  • punctualiteit;
  • vakbekwaamheid;
  • professionaliteit

Zorgen wij ervoor dat mogelijke risico’s worden beperkt. Daarnaast controleren wij nauwlettend of de beoogde kwaliteitseisen worden nageleefd.

Wij doen het net even anders

Waarom TotaalOnder1Dak anders is dan andere klusplatformen

Waar bijvoorbeeld een grote naam als Werkspot etc. zich meer focust op het automatisch en op grote schaal verbinden van een vakman met een opdrachtgever en het in essentie gewoon een offerte platform is. (27.000 betrouwbare vakspecialisten? knap…) Pakt TotaalOnder1Dak dat stukje communicatie op dat vaak mist tussen het plaatsen van een klus en het overdragen van een klus aan de toegewezen vakspecialist.

0

Jaar bouwervaring

0 +

Actieve partners

Eigen klusmanager

Elke klus wordt persoonlijk behandeld door een toegewezen klusmanager. De “kluskaart” wordt in samenwerking met de opdrachtgever, klusmanager en vakspecialist gemaakt om zo miscommunicatie te voorkomen.

Community support

De communicatie geschiedt in onze eigen community met belfunctie, videobellen, schermdeling, klusgroepen en uiteraard je eigen klusmanager om alles in goede banen te leiden.

Ervaring in de bouw

Tevens zijn wij ook het enige klusplatform met actieve ervaring in het ‘veld’. We weten waar we over praten, hebben eigen specialismen en leren continu bij om tot een stabiel (niet al te groot) platform uit te groeien. Met als doel om gezonde werkrelaties op te bouwen en kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Samenvatting

Kort samengevat betekent dit alles:

Dat wij een betrouwbaar platform zijn waarop jij als particulier vertrouwd klussen kunt plaatsen.

Dat wij gekwalificeerde vakspecialisten in ons netwerk hebben om jouw klusje te klaren.

Dat wij naast bemiddelaar ook fungeren als kwaliteitscontroleur om ervoor te zorgen dat alle klussen in goede banen worden geleid.

Ik wil een klus gedaan hebben.

Plaats vrijblijvend je klus en we brengen je persoonlijk in contact met een deskundige vakspecialist die jouw klus oppakt voor alle klussen in en om je woning

Posing for camera. Construction worker in uniform is in the factory

Ik ben vakspecialist

Exclusieve toegang tot een platform met betrouwbare vakmannen, opdrachtgevers en je eigen klusmanager die je helpt je lidmaatschap binnen het netwerk tot een succes te maken.