Navigatie:

Dienst: Elektriciteit, vervanging, verlichting of aanleggen?

Bijgewerkt op 16/05/2022

Categorie:

Groepenkast vervangen? Wil je een aardschakelaar laten plaatsen? Dan kan je terecht bij de elektriciens van TotaalOnder1Dak. Zij weten namelijk alles van elektriciteit. Ook voor kleinere zaken zoals het ophangen van een lamp kun je bij ons terecht.

Waarom elektriciteit laten doen?

Het aanleggen van vervangen van elektriciteit is een uitdagende klus. Je moet dit goed doen anders kan er zo maar iets gebeuren. Het werken met elektriciteit is dus een klus waar je verstand van moet hebben anders is het levensgevaarlijk. Als je geen idee hebt waar je rekening mee moet houden dan is het niet verstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan. Via TotaalOnder1Dak schakel je een elektricien in die elke klus in en rond de woning voor jou kan doen. Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde elektriciens. Wij vinden dat veiligheid voorop moet staan. Vooral bij dit beroep waarbij gevaar op de loer ligt.

Voor zaken zoals het plaatsen van een groepenkast of het vervangen van je oude elektrasysteem kan je onze elektriciens inschakelen. Maar zeker ook voor kleinere zaken zoals een lamp boven je eettafel plaatsen. Of het aansluiten van een tv met netjes weggewerkte kabels. Zo hebben wij voor elke klus de vakman of vrouw voor jou! Tevens plaatsen ze alle soorten verlichting, ook buitenverlichting. We hebben een landelijke dekking als het gaat om elektriciens.

Taken van de vakspecialist van TotaalOnder1Dak

De elektricien heeft diverse taken. Voor elke klus kan die verschillend zijn. Het ligt er maar net aan wat de taak op dat moment is en wat jij wil als klant. Hieronder de verschillende werkzaamheden die een elektricien kan uitvoeren:

  • Groepenkast plaatsen
  • Stopcontacten vervangen of verplaatsen
  • Elektrasysteem vervangen
  • Aardschakelaar plaatsen
  • Verlichting aanleggen
  • Bedrading vernieuwen
  • Bedrading aanleggen en netjes wegwerken
  • enz.

Kosten voor het aanleggen van elektriciteit

Kosten voor een elektricien zijn vaak per uur. De kosten verschillen tussen de 45 en 75 euro per uur. Eventuele materiaal kosten zijn hier niet bij inbegrepen. Voor een goed inzicht in de kosten voor jou specifieke klus kan je hiervoor altijd overleggen met de vakspecialist die bij je langskomt. Hij of zij zal altijd helder en transparant zijn over de kosten die gemaakt kunnen/moeten worden.

Elektriciteit laten leggen door een vakspecialist van Totaalonder1dak?

Na het lezen van de bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je een elektricien wilt inhuren. Wij van TotaalOnder1Dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Elektriciteit, vervanging, verlichting of aanleggen?

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Reviews

Reviews Elektriciteit, vervanging, verlichting of aanleggen?

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Elektriciteit, vervanging, verlichting of aanleggen?

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg