IMG_20200318_110046
Unieke
Bescherming
tegen blad en dier
Person Monitoring Cameras Live View Of Home On The Digital Tablet
Veilige
Preventie
Systemen
An young engineer is checking with tablet an operation of sun and cleanliness on field of photovoltaic solar panels on a sunset. Concept:renewable energy, technology,electricity,service, green,future
Zuinige
Duurzame
oplossingen
An unrecognizable man holding a tablet with smart home control system.
Slimmer
Besparen
in en rond je huis
IMG_0646-8885151
Rendement
Behouden
Vogelwering zonnepanelen

Unieke diensten

Onze producten zorgen dat je woning is beschermd tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Door onze ruime ervaring in het preventief beschermen kunnen wij elk gebouw beschermen.

Dakgootpreventie

Dit product is inclusief montage aan te vragen en wordt door vakbekwaam personeel ter plekke op maat gemaakt. Hierdoor wordt de garantie van 10 jaar gegarandeerd en dit resulteert voor u in een bladvrije dakgoot.

Marterpreventie

Voorkom extreme geluidsoverlast, kapot gevreten isolatie, waardevermindering van je woning en kadavers onder het dakbeschot door je woning te beschermen met onze marterpreventie dienst!

Solarpreventie

Vogelwering​ voor de bescherming van zonnepanelen. Nestelende vogels onder je zonnepanelen zorgen voor brandgevaar en rendement verlies. Met de verzwaarde aluminium solarschroot is dit verleden tijd.

Zuiniger, veiliger, slimmer

Ontdek hoe jij je woning nog zuiniger, veiliger en slimmer kunt maken zodat je op kosten bespaart en de waarde van je vastgoed juist verhoogt!

Zonnepanelen

Bespaar op je energierekening en profiteer de komende jaren van lagere vaste energietarieven. We adviseren, inventariseren en zorgen dat de zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd.

Laadstation

Een laadstation dat zich aanpast aan je rij- en laadgedrag? En dat optimaal gebruik maakt van de energie die zonnepanelen op je huis opwekken? Onze slimme laadoplossingen maken het mogelijk!

Inbraakpreventie

We vinden het belangrijk dat de beveiliging voor woningen en bedrijfspanden voor iedereen toegankelijk is. Lees snel verder voor meer informatie over de verschillende opties en prijzen.

Slimme deurbel

Slimme oplossingen voor efficiënt energieverbruik en tijdsbesparing. 

Scroll naar top