Navigatie:

Dienst: Installatiewerkzaamheden, aanleggen, repareren en onderhouden.

Bijgewerkt op 11/05/2022

Categorie:

Nieuwe woning gekocht en wil je nieuwe leidingen laten aanleggen? Heeft je CV ketel een onderhoudsbeurt nodig? Met de landelijke dekking van TotaalOnder1Dak is het regelen van een installatiemonteur zo gepiept.

Waarom installatiewerkzaamheden laten doen?

Installatiewerkzaamheden die zich verhouden tot het maken en aanleggen van gas, water, sanitair, luchtbehandeling en CV, vallen onder de W-installatie. Een installateur houdt zich dus bezig met alles wat er rond en om het huis moet gebeuren. Het gaat dan vooral ook over installatiewerkzaamheden waar je zelf niet bij kunt. Een installatiemonteur kan je inhuren voor de aanleg van diverse soorten leidingen. Natuurlijk kan je voor een onderhoudsbeurt en/of reparatie ook bij ons terecht. Een airco aanleggen of repareren behoort ook tot de taken pakket van onze installateurs. De installatiemonteurs van TotaalOnder1Dak zijn gedreven vakmannen en vrouwen met de benodigde kennis. Zij kunnen jou ook adviseren bij het aanleggen van een installatie. Zij kunnen dit aan de hand van een tekening plaatsen. Daarnaast denken ze graag mee en met hun vakkennis kan jij zo de beste oplossing vinden voor je woning!

Bij ons kun je ook terecht voor al je elektrotechnische installatiewerkzaamheden. Met elektrotechnische installatiewerkzaamheden bedoelen we onder andere het plaatsen van domotica, noodstroomsystemen, beveiligingssystemen maar ook brandbeveiliging.

Offerte aanvragen voor Installatiewerkzaamheden, aanleggen, repareren en onderhouden.

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Reviews

Reviews Installatiewerkzaamheden, aanleggen, repareren en onderhouden.

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Installatiewerkzaamheden, aanleggen, repareren en onderhouden.

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg