Direct thuis of op de zaak je elektrische auto opladen?

Elektrische auto’s worden steeds populairder in Nederland. Dit heeft dan ook als gevolg dat steeds meer oplaadplekken bezet worden gehouden. Wil je de weg op met een volle accu? Dan is een laadpaal dé oplossing.

01 

Gratis offerte

Plan eenvoudig een adviesgesprek met ons in. Vervolgens nemen we contact met je op en gaan we samen de slimme laadoplossingen doornemen.

02 

Gratis adviesgesprek

Om je situatie helder voor ogen te krijgen, bepalen wij aan de hand van een adviesgesprek de stappen die we kunnen ondernemen om je te laten profiteren van de voordelen van elektrisch rijden.

03 

Output adviesgesprek

Op basis van de geconstateerde wensen uit het adviesgesprek informeren wij je direct over de beste laadoplossing. Denk hierbij aan oplossingen als een laadpaal op maat, laadkabels, accessoires en extra veiligheidsopties.

04 

Snelle service

TotaalOnder1Dak staat voor service, gemak en alle vrijheid om op je eigen manier te profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. Onderweg naar een zorgeloze toekomst met TotaalOnder1Dak !

Voordelen

Een laadstation dat zich aanpast aan uw rij- en laadgedrag?

Heb je een elektrische auto en wil je graag thuisladen met een eigen laadpaal? Dan kunnen wij alleen maar beamen dat dit een ontzettend verstandige keuze is. Het gemak van een eigen laadpaal lichten we je daarom graag toe.

In de opsomming hieronder tonen wij je de 5 belangrijkste voordelen van een eigen laadpaal:

Met een eigen laadpaal bij je thuis hoef je nooit meer ongeduldig te wachten om bij te tanken aan een benzinestation. Je kunt praktisch altijd ‘tanken’ en aan het einde van de dag kan je de weg weer op met een opgeladen auto. Daarnaast is het ook nog eens vele malen goedkoper dan laden aan een publieke laadpaal.

Een laadpaal laadt veiliger en sneller op dan een stopcontact. Daarnaast is er geen brandgevaar, terwijl dit bij een gewoon stopcontact wel mogelijk is.

Tegenwoordig is het mogelijk om je laadpaal slim te maken, wat betekent dat die efficiënt kan communiceren met je auto en woning. Voor je beeldvorming kan je bijvoorbeeld aangeven op welke momenten de laadpaal stroom naar de wagen doorstuurt waardoor je invloed kan uitoefenen op de stroomkosten.

Door het verbruik te monitoren is het mogelijk om alleen te laden op momenten dat de stroom het goedkoopste is en de hoeveelheid te reduceren op piekmomenten.

Wil je in de wintertijden gelijk in een voorverwarmde auto stappen? Als je jouw elektrische auto aan de laadpaal voor je deur hebt, is het met de app van je auto mogelijk om de temperatuur te regelen. In deze zomer geldt hetzelfde principe, maar dan uiteraard andersom.

Totale  
oplossing  
ontzorging 
bezuiniging 
door TotaalOnder1Dak
Want wij staan voor service, gemak en alle vrijheid om op je eigen manier te profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. Onderweg naar een zorgeloze toekomst met TotaalOnder1Dak

Onze particuliere mogelijkheden

Onze zakelijke mogelijkheden

Laten we connecten

Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met TotaalOnder1Dak

Adviesgesprek

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met u op. Dit kan telefonisch of via de mail.

Elektrisch rijden voor iedereen

Kom langs

Ossekop 3, 8911LE Leeuwarden

Bel ons

058-8080050