Innovatie aan het werk

Door onze ruime ervaring in de montagetechniek werken we ook graag met de beste producten. Dit betekent voor jou dat er altijd een montagespecialist je bestelde producten komt monteren. Hierdoor heb je de garantie dat alles goed en zorgvuldig wordt gemonteerd.

DAKVOETBESCHERMING

Door onze ruime ervaring in het preventief monteren van onze preventie oplossingen kunnen wij elk gebouw beschermen.

DAKGOOTBESCHERMING

Er is veel mogelijk met onze profielen waardoor er altijd een oplossing beschikbaar is. Zo ook de beste dakgootbescherming van Nederland.

SOLARBESCHERMING

‘Solarschroot’ Dé vogelwering voor bescherming van je zonnepanelen,

VOGELWERING

Nachtrust verstorende vogels onder je dakpannen. Elk voorjaar weer hetzelfde liedje? Onze aluminium vogelschroten geven je weer een goede nachtrust.

ZINKWERK

Wij maken het zinkwerk zelf op maat in de werkplaats en omdat we het zink tegen aantrekkelijke tarieven inkopen kunnen wij voor een scherpe prijs, kwalitatief zinkwerk afleveren.

Onze mijlpalen

We delen graag onze successen en zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen.
0 +
Beschermde woningen
0 jaar
Dakgoten bladvrij

Wij kunnen je helpen met de volgende klussen

Omdat niet elke woning gelijk is en er voor veel situaties geïmproviseerd moet worden is het verstandig om alles in te meten zodat we daarna samen de opties kunnen doornemen. Er is heel veel mogelijk met de aluminium profielen. Deze oplossingen worden op maat gemaakt voor uw situatie.

Onze werkwijze vanaf de aanvraag tot vrijblijvende afspraak

We houden van duidelijkheid en omdat het maatwerk betreft en de juiste maat van de dakgoot belangrijk is werken we graag volgens een stappenplan. De dakgootbescherming is een eenvoudig, maar superslim concept waarin de juiste uitvoering ontzettend belangrijk is.

LANDELIJKE DEKKING

Ons werkgebied is in principe door heel Nederland. Omdat we een groot netwerk opbouwen met daarin alleen maar vakmannen regelen we buiten ons eigen werkgebied om, de juiste man voor de juiste klus.  

 

TotaalOnder1Dak doet wat het moet doen

Laat je zinken dakgoot of zinken deklijsten vervangen door ons. We reageren op elke aanvraag binnen 48 uur. We zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Direct een afspraak maken kan via het offerte formulier.

Gratis offerte

Advies en een offerte op maat is altijd gratis.

Duurzame kwaliteit

Onze producten van aluminium gaan een leven lang mee.