Navigatie:

Dienst: Airco installeren of vervangen door TotaalOnder1Dak

Bijgewerkt op 21/02/2022

Categorie:

Lijkt je woonkamer op een sauna in de zomer? Ben je opzoek naar wat verkoeling? Dan kan een airconditioner uitkomst bieden. Bij TotaalOnder1Dak hebben wij de vakspecialist voor jou die alles weet over het koel maken van je woning. Zodat jij ook met de hete temperaturen goed kan vertoeven in je huis.

Waarom airconditioning laten plaatsen?

Waarom een airconditioner laten plaatsen? De laatste jaren wordt het steeds warmer. Dit kan je ook merken aan de tempraturen in huis. Binnen in huis is de verkoeling ook ver te zoeken. In Nederland hebben we ook een hoge luchtvochtigheid wat je dan erg klam maakt. Een airco kan dan uitkomst bieden om de temperatuur en de luchtvochtigheid in de woning te verbeteren. Een airco werkt simpel gezegd zo dat het de warme lucht onttrekt en dan de warme lucht naar buiten afvoert. Vervolgens vervangt het systeem de lucht in huis door frisse koele lucht. Op die manier heeft je woning een prettiger leefklimaat. Naast het plaatsen van airconditioners hebben de vakspecialisten van TotaalOnder1Dak ook kunde in het repareren en onderhouden van airco’s. Voor een reparatie of onderhoudsbeurt ben je hier ook op de goede plek.

Er zijn diverse soorten airconditioners, in principe werken ze allemaal hetzelfde: de luchtkwaliteit van jou woning verbeteren. Daarbij kan een airco naast een geschikte temperatuur ook frisser, schoner en gezondere lucht vormen. Zonder vocht, tocht en geluid. Je hebt ook airco’s die zowel lucht kunnen koelen als verwarmen. Hier heb je wel een warmtepomp voor nodig. Het voordeel van je woning verwarmen met een airco is dat dit niet op gas gaat maar via de warmtepomp. Hierdoor heb je een energiezuinig en duurzaam verwarmings product.

Omdat er verschillende keuzes zijn voor een airconditioner zal de vakspecialist van TotaalOnder1Dak jou hierbij een goed advies geven. Wij vinden het belangrijk dat als je een product aanschaft, je hierbij altijd de beste keuze maakt. Hieronder alvast een paar opties:

  • Split airco
  • Multi split airco
  • Mobiele airco
  • Airco zonder buitenunit·
  • Design airco

Taken van de vakspecialist van Totaalonder1dak

  • Het plaatsen van een airconditioner
  • Hulp bij het beste product uitkiezen
  • Onderhoud
  • Reparatie

Kosten voor het plaatsen van een airconditioning

Voor de kosten moet je in ieder geval rekening houden met montagekosten, het aanschaf apparaat en de kosten voor extra opties. Zoals bijvoorbeeld een airco met wifi die je met je telefoon kan besturen. Of een design airco. Je kan ook een abonnement afsluiten bij een vakspecialist zodat je airco met regelmaat wordt voorzien van een goed onderhoud.

Tips van TO1D

Neem de tijd bij het uitzoeken van een airco en neem daarin altijd goed advies mee van de vakspecialist. Een airco is een mooie duurzame aanschaf, maar het moet wel de juiste airco zijn voor de juiste ruimte. De airconditioner moet namelijk de juiste capaciteit bezitten. Dit betekent, hoe groter de ruimte en hoe minder goed geïsoleerd, hoe meer capaciteit. Dat is dus anders dan een aanschaf van een airco in je slaapkamer. Waarom is de capaciteit belangrijk zou je denken? Nou, wanneer je een geringe capaciteit hebt voor een airco in de ruimte, de airco het klimaat niet goed genoeg aanpast. En wanneer er overcapaciteit is, de lucht niet lekker aanvoelt. Dit heeft natuurlijk weer invloed op jou en hoe jij de lucht ervaart.

Met deze rekensom hieronder kun je de capaciteit van de ruimte berekenen. Het werkt heel makkelijk. Gewoon de stappen volgen. Maar, laat dit erna altijd ook uitrekenen bij onze vakspecialist.

1. Als eerst bereken je de inhoud van de ruimte in kubieke meters. Oftewel, lengte x breedte x hoogte.

2. Vermenigvuldig de ruimte met de vermenigvuldigingsfactor. Dit werkt als volgt:

Vermenigvuldigingsfactor 30: Goed geïsoleerde ruimte. Weinig warmtebronnen en ramen.

Vermenigvuldigingsfactor 40: Redelijk geïsoleerd. En zijn apparaten aanwezig(tv, computer, verwarming) er zijn best veel ramen.

Vermenigvuldigingsfactor 50: Zolderverdieping. Plat dak of schuin dak.

3. Vermenigvuldig de inhoud ( stap 1) met de factor (stap 2) en dan heb je de capaciteit berekent.

Je airco laten plaatsen door een vakspecialist van TotaalOnder1Dak?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat een airco wilt laten plaatsen door een vakspecialist van Totaalonder1dak. Wij van Totaalonder1dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Airco installeren of vervangen door TotaalOnder1Dak

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Reviews

Reviews Airco installeren of vervangen door TotaalOnder1Dak

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Airco installeren of vervangen door TotaalOnder1Dak

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg