Navigatie:

Dienst: Spouwmuurisolatie laten plaatsen door TotaalOnder1Dak

Bijgewerkt op 09/05/2022

Categorie:

Je garage omtoveren tot een warme plek om tot rust te komen? Of je garage gebruiken om muziek te spelen? Besparen op je energierekening? Dan is spouwmuurisolatie een goede oplossing! Bij TotaalOnder1Dak weten we alles van isoleren, van de materialen tot aan de subsidies. Bij ons zit je er warm bij als het gaat om isolatie!

Waarom spouwmuurisolatie?

Door je woning goed te isoleren met spouwmuurisolatie kan je fors besparen op je stookkosten. Je energierekening zal hierdoor altijd naar beneden gaan. Naast de besparing die het je oplevert, verduurzaam je natuurlijk ook meteen je woning. Zo kunnen we samen op weg naar een duurzamere wereld. Door het aanleggen van spouwmuurisolatie kan je 35% warmteverlies voorkomen! Dit is een hoog percentage wat jou kan helpen besparen. Door de spouwmuurisolatie blijft de warme lucht in de winter binnen. In de zomer blijft de warme lucht juist buiten je woning, dit zorgt dan voor een aangename koelere temperatuur in je woning. Spouwmuurisolatie als investering zorgt ervoor dat je in een korte periode je geld al hebt terug verdiend. Daarnaast stijgt je woningwaarde. Naast dat je de investering snel hebt terug verdient, (ongeveer3 jaar) kan je subsidies aanvragen die jou helpen om het isoleren van je muren makkelijker te maken.

Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • Woningwaarde stijgt
  • Wooncomfort gaat omhoog
  • Besparing energierekening
  • Warmere woning in de winter
  • Koelere woning in de zomer
  • Geluiddempend
  • Subsidies

Verschillende soorten isolatie:

Je hebt verschillende soorten isolatie. Hieronder willen je hier wat meer inzicht in geven in de soorten isolatie. Er zijn nog meer soorten materialen dan hieronder beschreven. Maar hieronder vind je de meeste gangbare keuzes.

Spouwmuurisolatie. De meest gekozen manier van isoleren, voor zowel binnen als buitenmuren kan dit een oplossing bieden. Dit is vaak voor de woningen die na 1920 gebouwd zijn de meest voor de hand liggende keuze. Spouwmuurisolatie is snel, efficiënt en milieuvriendelijk. In de nieuwbouwwoningen wordt gebruik gemaakt van een sterke spouwmuurisolatie genaamd PIR-Spouwplaten.

Gevelisolatie. Wanneer er geen sprake is van een spouwmuur zal de muur van binnenuit moeten worden geïsoleerd. Dit gebeurd door een constructie te bouwen met een voorzetwand. Deze zit dan aan de binnenkant zodat de tussenruimte met de buitenmuur opgevuld kan worden met isolatiemateriaal zoals steenwol of glaswol.

Als je vragen hebt over welke soort muurisolatie voor jou woning de beste oplossing is dan kan de vakspecialist van TotaalOnder1Dak je daarbij adviseren.

Taken van de vakspecialist van TotaalOnder1Dak

Onze vakspecialisten kunnen spouwmuurisolatie voor je aanleggen. Ze doen dit op de manier die het beste is voor jou woning. Bij spouwmuurisolatie hoeft de vakspecialist niet eens in je woning te komen. Zo heb jij er helemaal geen werk van. Het isoleren van je woning vergt kennis en ervaring. Dit kan je daarom ook niet zelf doen. Een vakspecialist zou je hierbij kunnen helpen.

Kosten voor isolatie

De kosten wordt vaak berekend per m2. Maar houd rekening met ongeveer 1400 euro voor een tussenwoning als je kiest voor spouwmuurisolatie. Bij een hoekwoning of een vrijstaande woning zullen de prijzen altijd duurder uitvallen. Simpel gezegd, daar is meer oppervlakte om te isoleren. Kiezen voor muurisolatie betekend dat je je woning energiezuiniger maakt, dus je bent aan het verduurzamen. Voor het verduurzamen van je woning kan je een subsidie aanvragen.

Isoleren door een vakspecialist van TotaalOnder1Dak?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je een vakspecialist wilt inhuren voor je muurisolatie . Wij van TotaalOnder1Dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Spouwmuurisolatie laten plaatsen door TotaalOnder1Dak

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Confused brunette woman dealing with water damage in kitchen
Lekkage detecteren en repareren?
Werkzaamheden: Daklekkage
Last van lekkage? Natuurlijk wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Via TotaalOnder1Dak bieden wij jou de garantie dat er zo snel mogelijk...
Electrician installing wall socket in new building
Elektriciteit, vervanging, verlichting of aanleggen?
Groepenkast vervangen? Wil je een aardschakelaar laten plaatsen? Dan kan je terecht bij de elektriciens van TotaalOnder1Dak. Zij weten namelijk alles van elektriciteit....
Roofing! Home Improvement! NOMINATED!!
EPDM dakbedekking, lange levensduur!
Werkzaamheden: EPDM-dakbedekking
Heb je een plat dak en ben je toe aan nieuwe dakbedekking? Wil je EPDM duurzame dakbedekking? Dan ben je bij ons op...
Middle aged man repairing burst water pipe
Installatiewerkzaamheden, aanleggen, repareren en onderhouden.
Nieuwe woning gekocht en wil je nieuwe leidingen laten aanleggen? Heeft je CV ketel een onderhoudsbeurt nodig? Met de landelijke dekking van TotaalOnder1Dak...
Smart heating controls, smart thermostat, heating control
Elektrotechnische Installatie laten aanleggen?
Heb je behoefte aan brandbeveiliging in de woning? Heb je plannen om een eigen woning laten bouwen? Wij bieden de beste vakspecialisten als...
Couple relaxing during home renovation
Vloerisolatie laten aanleggen door TotaalOnder1Dak
Werkzaamheden: Isolatie, Vloerisolatie
Warmere voetjes in de winter? Last van een vochtige ondervloer? Door vloerisolatie wordt je vloer droger en heb je warmere voeten. De kosten...

Reviews

Reviews Spouwmuurisolatie laten plaatsen door TotaalOnder1Dak

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Spouwmuurisolatie laten plaatsen door TotaalOnder1Dak

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg