Navigatie:

Dienst: Bestrating aanleggen

Bijgewerkt op 16/03/2022

Categorie:

Wil je graag van je oude tegels af en nieuwe sierbestrating laten aanleggen? Geen probleem, bij TotaalOnder1Dak hebben we echte bestrating toppers!

Wanneer een stratenmaker inhuren

Wil je graag een nieuw terras laten aanleggen? Een die past bij jou wensen? Een stratenmaker inhuren biedt dan zeker uitkomst. Bij ons hebben we ervaren stratenmakers die jou helpen aan een perfect straatje!

Tegels inkopen doe je meestal zelf. Je hebt ruime keuze uit veel verschillende soorten tegels. Een stratenmaker legt deze er voor jou in. Hij kan dit doen met verschillende soorten patronen. Bijvoorbeeld visgraat, blokverband of een elleboogverband. De bestrater houdt ook rekening met de ondergrond waarmee hij moet werken. De ondergrond moet precies egaal zijn zodat je tegels perfect komen te liggen. Dit vereist vakkennis. Kwaliteit hebben wij bij ons hoog in het vaandel staan. Onze stratenmakers zijn vooraf gescreend op hun recente werkzaamheden. Je wil natuurlijk dat het goed gebeurd.

Een stratenmaker kan er ook voor zorgen dat je oude terras of parkeerplek wordt leeggehaald. Ze kunnen dit prima voor jou afvoeren. Zo heb je er zelf helemaal geen werk van!

Taken van de vakspecialist van TotaalOnder1Dak

  • aanleggen van terras
  • je oude tegels afvoeren
  • tegels leggen in een bepaald patroon
  • egaliseren van de ondergrond

Tip van TO1D

Wil je graag de kosten voor het inhuren van een stratenmaker verlagen? Dit begrijpen we helemaal, het leven is al duur genoeg. Het beste is dan om je oude (terras) tegels er zelf uit te halen en af te voeren. Dit bespaart aanzienlijk op de kosten van de stratenmaker. Aangezien het een tijdrovend klusje is. Geen tijd? Geen probleem! Onze stratenmakers doen het graag voor jou.

Je gevel door TotaalOnder1Dak laten doen?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je een stratenmaker wilt inhuren. Wij van Totaalonder1dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Bestrating aanleggen

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Chickens in my yard
Schutting en/of hek plaatsen
Er zijn talrijke factoren om een schutting te laten plaatsen. Een gloednieuwe schutting kan persoonlijke privacy toe te voegen aan je gazon, verhogen...
Modern designed garden
Tuin aanleggen
Wil je genieten van je perfect aangelegde gazon? Zit je graag s’ avonds buiten met buitenverlichting? Heeft je tuin een onderhoudsbeurt nodig? Of...
Small Solar Garden Light, Lantern In Flower Bed. Garden Design.
Tuinontwerp
Wil je je bestaande of nieuwe tuin laten ontwerpen? Zit je graag ‘s avonds buiten met buitenverlichting? Heeft je tuin een make-over nodig?...
Garden Worker Trimming Decorative Garden Plants
Tuin onderhoud
Heeft je tuin een onderhoudsbeurt nodig? Wat je ook wilt, bij Totaalonder1dak hebben we voor iedere tuin een hovenier! Wanneer laat je de...
curious gray cat looking at the pond surrounded by spring garden plants, trying to catch a fish
Vijver aanleggen
Wil je genieten van je perfect aangelegde vijver? Zit je graag in de avonds buiten met de nieuwe buitenverlichting rondom je vijver? Of...

Reviews

Reviews Bestrating aanleggen

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Bestrating aanleggen

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg