Nooit meer nestelende vogels onder je dakpannen

Nachtrust verstorende vogels onder je dakpannen. Elk voorjaar weer hetzelfde liedje? Onze aluminium vogelschroten geven je weer een goede nachtrust.

Veel gestelde vragen

Voor Na
Beschermt, voorkomt en garandeert.
01. Wat maakt deze variant beter dan de kunststof vogelschroten?

Kunststof wordt door de jaren heen broos en vervormd makkelijk door de hitte waardoor openingen ontstaan. Onze aluminium vogelschroot is bestand tegen extreme hitte en behoudt te allen tijde zijn vorm, dus vogels weren is geen probleem.

Kan ik nog wel bij mijn dakgoot?

De aluminium vogelschroot wordt op de eerste panlat gemonteerd waardoor de dakgoot te allen tijde vrij blijft om schoon te maken. Kijk hier voor meer informatie omtrent onderhoudsarme dakgoten.

Werken ze ook tegen steenmarters?

Door de jaren heen is gebleken dat de profielen ook zeer geschikt zijn om steenmarters te weren uit woningen en gebouwen. Klik hier voor meer informatie.

Verwijderen jullie ook nestmateriaal?

Onze monteurs verwijderen te allen tijde het nestmateriaal. Als blijkt dat het dakbeschot of isolatiemateriaal is beschadigd kunnen we dit ook voor je herstellen.

Kan ik de vogelschroten ook zelf monteren?

Sinds januari 2020 zijn de aluminium vogelschroten op de vrije markt te verkrijgen en te koop in onze TotaalShop voor de doe-het-zelver.

Praktijkvoorbeelden

Enkele voorbeelden van onze vogelwering in de praktijk

We mogen met trots zeggen dat we nu al 11 jaar lang de aluminium vogelwering hebben gemonteerd zonder klachten over de werking van het product!

Graag nemen we je mee door enkele foto’s te laten zien van deze unieke oplossing.

Uniek in zijn soort

Aluminium vogelwering geeft een leven lang rust

Een eenmalige investering die zich op de lange termijn dubbel en dwars terug verdient. Onze aluminium vogelschroten gaan een leven lang mee waardoor we kunnen garanderen dat het werkt.

De vogelschroten zijn een diervriendelijke oplossing en een optimale manier om uw woning vrij te houden van vogels zoals kauwen, kraaien, duiven en roeken.

Voor Na

Voorkomen is beter dan genezen

Onderschat schade door vogels niet!

De meest populaire preventieve maatregel is de marterschroot. Deze is als vogelschroot tevens zeer geschikt om eventuele nieuwsgierige steenmarters uit uw huis te weren.

Deze dikke aluminium-kam dicht de ruimte onder de dakpannen hermetisch af. Geen vogel, marter, muis of rat kan zo uw huis nog binnendringen via de deze weg.

Vogels kunnen onmogelijk nog onder je dakpannen komen.

Dakvoetprofielen tegen nestelende vogels

Vogels vliegen meestal via de dakgoot onder je dakpannen om daar te nestelen. Maar wat als deze vogels je huis onmogelijk binnen kunnen komen? Daar zorgen onze dakvoetprofielen voor.

Door het extra brede verlengstuk aan de onderkant van het profiel kunnen vogels ook niet meer onder de eerste panlat komen. 

Gratis offerte aanvragen

Plan eenvoudig een adviesgesprek met ons in. Vervolgens nemen we contact met je op en gaan we samen de mogelijkheden bespreken.

Gratis adviesgesprek

Om je situatie helder voor ogen te krijgen, bepalen wij aan de hand van een adviesgesprek de stappen die we kunnen ondernemen om het probleem voor altijd op te lossen.

De oplossing

Op basis van de geconstateerde problemen uit ons adviesgesprek informeren wij je direct over de beste oplossing voor je woning.

Het eindresultaat

Met meer dan 10 jaar ervaring kunt je er van uit gaan dat we je dakgoot en/of woning compleet beschermen.

Nooit meer verstopte dakgoten en nestelende vogels/steenmarters in huis

Dakgootrooster (i.c.m. aluminium vogelschroot)

Schone dakgoten voeren water snel af. Een dakgoot vol met blad en ander vuil zorgt voor een verstopte dakgoot en dit veroorzaakt bijvoorbeeld lekkages door een overstromende dakgoot.

De combinatie met onze aluminium vogelschroten zorgt tevens voor de perfecte bescherming tegen marters en vogels.

+
Dakgoten beschermd
+
Tevreden klanten
+
Jaar ervaring

Wat onze klanten zeggen

We hebben al 11 jaar lang onze klanten blij gemaakt. Lees hieronder enkele reviews.

We zijn erg tevreden over de manier waarop onze dakgoten nu "dicht" zijn en we zouden dat ook graag bij ons huis in Epe willen hebben. Er staan veel bomen en er zijn steenmarters in de buurt dus dat is echt nodig.
K. van Brug
Heeg, Friesland
“Eindelijk ons huis steenmarter vrij! Fantastisch zoals die mannen gewerkt hebben in de kou! Dus.. last van steenmarters en alles al geprobeerd... Totaalonder1dak is er om je legaal van je marters af te helpen”
M. van der Mark
Bedum, Groningen
De langere levertijd door een vertraging in de fabriek, had ons er van kunnen weerhouden om zaken te doen. Echter door de correcte behandeling en duidelijke informatie zijn we toch in zee gegaan. Ons probleem is nu opgelost en ik zou dit product zeker aanraden aan anderen.
D. Willemsen
Grou, Friesland
“We zijn nu 3 maand verder na de installatie van de aluminium dakvoet profielen om steenmarters te weren. Sindsdien geen steenmarter meer vernomen. De installatie verliep keurig en de heren waren zeer vakkundig. Wat ons betreft een ruime voldoende en we zullen het zeker aanprijzen bij onze buurtgenoten.”
J. Boels
Dalfsen, Overijssel

Een greep uit onze preventie monteurs

Uitgelicht

Daan

Warten, Leeuwarden, Friesland

Dé lokale expert met de duurzaamste oplossingen voor jouw ongedierteprobleem.
5/5
Uitgelicht

Kasper

Genemuiden, Zwolle, Almere en Amsterdam

Van kruipruimte tot dakpannen, wij helpen u met uw hygiëne probleem!
5/5
Uitgelicht

Dick

Rijssen, Holten, Enter, Nijverdal, Wierden, Markelo, Twente

Wij verzorgen totaaloplossingen waaronder advies, beheersing en bestrijding van ongedierte.
5/5

Adviesgesprek

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Dit kan telefonisch of via de mail.