Navigatie:

Dienst: Badkamer verbouwen of renoveren

Bijgewerkt op 21/02/2022

Categorie:

Tijd voor een nieuwe badkamer? Zijn je tegels achterhaald? Of ben je nog tevreden met je tegels maar wil je al jaren een bad plaatsen om heerlijk te ontspannen? Bij TotaalOnder1Dak hebben we voor zowel renovatie als complete verbouwingen van je badkamer een vakspecialist.

Waarom je badkamer laten doen?

Een badkamer verbouwen/renoveren is een hele klus waar veel bij komt kijken. Je moet het maar kunnen, leidingen vervangen, tegels zetten en een wc plaatsen. Onze vakspecialisten gaan mee in jou wensen en mogelijkheden. Ook kunnen ze met jou een badkamer ontwerpen. En je laten nadenken over de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van sanitair. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf al helemaal weet wat je wilt, helemaal top. Onze vakspecialisten staan te trappelen om voor jou een mooie badkamer te maken. Uiteraard sta je vrij om zelf sanitair te kopen, zoals een douche, wc, kraan en een badkamermeubel. Een vakspecialist van TotaalOnder1Dak kan dit voor jou laten plaatsen.

Wat veel mensen niet weten is dat een vakspecialist meer voordelen biedt. Als je kiest voor een vakspecialist bij het verbouwen of renoveren van je badkamer kan je ook gebruik maken van kortingen. Korting op de aan- en inkoop van materialen bijvoorbeeld. Deze vakspecialisten hebben immers ook zo hun eigen netwerk. En er kan een leiding kapot gaan tijdens het werken, dit neemt de vakspecialist dan voor zijn rekening.

Taken van de vakspecialist

  • Ontwerpen van een badkamer
  • Zetten van tegels
  • Plaatsen van sanitair
  • Omleggen/vervangen leidingen
  • Slopen van de oude badkamer

Kosten voor het verbouwen/renoveren van je badkamer

De kosten voor het verbouwen of renoveren van je badkamer hangt samen met de oppervlakte van de badkamer, het aantal werkuren en de kosten voor het materiaal. Hoeveel dit precies is hangt af van de klus. En in hoeverre wil jij luxe? Bijvoorbeeld een ”gewoon” bad of een whirlpool met verschillende standen? Om een goede prijsindicatie te krijgen is het altijd raadzaam een offerte op te vragen.

Je badkamer laten verbouwen door een vakspecialist van TotaalOnder1Dak?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je de badkamer wilt laten verbouwen door een vakspecialist van TotaalOnder1Dak. Wij van TotaalOnder1Dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Badkamer verbouwen of renoveren

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Middle aged man repairing burst water pipe
Installatiewerkzaamheden, aanleggen, repareren en onderhouden.
Nieuwe woning gekocht en wil je nieuwe leidingen laten aanleggen? Heeft je CV ketel een onderhoudsbeurt nodig? Met de landelijke dekking van TotaalOnder1Dak...
Smart heating controls, smart thermostat, heating control
Elektrotechnische Installatie laten aanleggen?
Heb je behoefte aan brandbeveiliging in de woning? Heb je plannen om een eigen woning laten bouwen? Wij bieden de beste vakspecialisten als...
Custom kitchen cabinets in various stages of installation base for island in center Installation of
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Bathroom in the attic
Sanitair plaatsen of vervangen
Toe aan nieuw sanitair? Zijn de badkamermeubels toe aan vervanging? Bij TotaalOnder1Dak hebben wij de beste vakspecialisten als het gaat om het plaatsen...

Reviews

Reviews Badkamer verbouwen of renoveren

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Badkamer verbouwen of renoveren

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg