Solarbescherming voor je zonnepanelen

Voorkom waardeverlies van je zonnepanelen door nestelende kauwen, mussen en steenmarters. Onze solarbescherming zorgt ervoor dat je dure panelen een hoog rendement behouden!

Praktijkvoorbeelden

Enkele voorbeelden van onze solarprofielen in de praktijk

TotaalOnder1Dak is het verkoop en montagepunt van Dakgootpreventie. We mogen met trots zeggen dat we nu al 11 jaar lang de solarprofielen hebben gemonteerd zonder klachten over de werking van het product! 

Graag nemen we je mee door enkele foto’s te laten zien van deze unieke oplossing.

Gegarandeerd je zonnepanelen vogelvrij

De unieke Solarprofiel beschermt!

Een eenmalige investering die zich op de lange termijn dubbel en dwars terug verdient. Onze aluminium solarprofielen gaan een leven lang mee waardoor we kunnen garanderen dat het werkt.

De solarprofielen zijn een diervriendelijke oplossing en een optimale manier om je zonnepanelen vrij te houden van vogels zoals kauwen, kraaien, duiven en roeken.

Solarprofiel

Passtuk

Binnen/buitenhoek

RVS Zelftapper

Goede ventilatie onder je zonnepanelen

Rendement behouden

Ventileren is van essentieel belang voor zonnepanelen. Wanneer vogels gaan nestelen bemoeilijkt dit de natuurlijke ventilatie. Hierdoor vermindert de opbrengst van je panelen aanzienlijk.

Wil je wel optimaal rendement van je zonnepanelen behouden? Plan een adviesgesprek op je gemak online. Vervolgens ontvang je van ons een bevestigingsmail en gaan we de mogelijkheden bespreken.

Vogelnestjes

Vogels nestelen zich graag onder zonnepanelen. Hierdoor worden de panelen warmer met als gevolg ‘rendement verlies’ van je zonnepanelen.

Voorkom dit probleem met onze unieke solarprofiel.

Vogelpoep zeer schadelijk voor je dak en zonnepanelen

Wanneer vogelpoep onder je zonnepanelen zit is het niet goed beschermd tegen wegspoelen door regen of andere weersomstandigheden. Vanwege de verschillende stoffen die schadelijk zijn voor zowel je dak als zonnepanelen veroorzaakt de blijvende poep grote problemen.

Onze solarprofielen zorgen ervoor dat er nooit meer een vogel onder je zonnepanelen kan nestelen waardoor het probleem van vogelpoep verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Gratis offerte aanvragen

Plan eenvoudig een adviesgesprek met ons in. Vervolgens nemen we contact met je op en gaan we samen de mogelijkheden bespreken.

Gratis adviesgesprek

Om je situatie helder voor ogen te krijgen, bepalen wij aan de hand van een adviesgesprek de stappen die we kunnen ondernemen om het probleem voor altijd op te lossen.

De oplossing

Op basis van de geconstateerde problemen uit ons adviesgesprek informeren wij je direct over de beste oplossing voor je woning.

Het eindresultaat

Met meer dan 10 jaar ervaring kunt je er van uit gaan dat we je dakgoot en/of woning compleet beschermen.

+
zonnepanelen vogelvrij
+
Solarschroot gemonteerd
+
Jaar ervaring

Wat onze klanten zeggen

We hebben al 11 jaar lang onze klanten blij gemaakt. Lees hieronder enkele reviews.

We zijn erg tevreden over de manier waarop onze dakgoten nu "dicht" zijn en we zouden dat ook graag bij ons huis in Epe willen hebben. Er staan veel bomen en er zijn steenmarters in de buurt dus dat is echt nodig.
K. van Brug
Heeg, Friesland
“Eindelijk ons huis steenmarter vrij! Fantastisch zoals die mannen gewerkt hebben in de kou! Dus.. last van steenmarters en alles al geprobeerd... Totaalonder1dak is er om je legaal van je marters af te helpen”
M. van der Mark
Bedum, Groningen
De langere levertijd door een vertraging in de fabriek, had ons er van kunnen weerhouden om zaken te doen. Echter door de correcte behandeling en duidelijke informatie zijn we toch in zee gegaan. Ons probleem is nu opgelost en ik zou dit product zeker aanraden aan anderen.
D. Willemsen
Grou, Friesland
“We zijn nu 3 maand verder na de installatie van de aluminium dakvoet profielen om steenmarters te weren. Sindsdien geen steenmarter meer vernomen. De installatie verliep keurig en de heren waren zeer vakkundig. Wat ons betreft een ruime voldoende en we zullen het zeker aanprijzen bij onze buurtgenoten.”
J. Boels
Dalfsen, Overijssel

Adviesgesprek

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Dit kan telefonisch of via de mail.