Navigatie:

Dienst: Tuin aanleggen

Bijgewerkt op 21/02/2022

Categorie:

Wil je genieten van je perfect aangelegde gazon? Zit je graag s’ avonds buiten met buitenverlichting? Heeft je tuin een onderhoudsbeurt nodig? Of heb je gewoon zin om een hele nieuwe tuin aan te leggen? Wat je ook wilt, bij TotaalOnder1Dak hebben we voor iedere tuin een hovenier!

Wanneer laat je de tuin doen door een hovenier?

Heb je hulp nodig bij het onderhouden van je tuin, zoals heg snoeien, onkruid verwijderen of je planten bijwerken. Het is dan verstandig om een hovenier in te schakelen voor het onderhoud van je tuin. Deze tuinier ontzorgt jou zodat jij optimaal kan genieten als het zonnetje schijnt. Onderhoud van de tuin kan je eenmalig laten doen. De mogelijkheid is er ook om het op regelmatige basis te laten onderhouden. Wel zo fijn voor jou, hoef je nergens meer aan te denken.

Je kan ook een hovenier inschakelen omdat je de boom in de tuin weg wilt hebben. Onze vakspecialist heeft verstand van zaken en laat je niet aanrommelen. Zo kan je veilig en eenvoudig je plan laten slagen. Maar ook voor de zaken zoals grond egaliseren of het afgraven van de tuin voor een nieuw gazon of trampoline kan je rekenen op de hulp van een hovenier.

Waarom een vakspecialist van TotaalOnder1Dak inhuren voor je tuin?

Bij TotaalOnder1Dak willen wij jou ontzorgen van (grotere) tuinklussen waar je zelf geen tijd of kunde voor hebt. Onze hoveniers helpen jou graag mee met nadenken over de plannen voor je tuin. Bij ons hebben we een landelijke dekking als het gaat om hoveniers. Deze tuinbazen zijn gescreend op kennis van zaken. Ze weten alles over de planten die je in je tuin het beste kan laten planten. Ze houden hierbij rekening met ons Nederlandse klimaat en ook met de grond waarin de planten moeten worden gezet. Dit vereist specialistische kennis. En dat wil je, waar voor je geld.

Taken van de vakspecialist van Totaalonder1dak

De werkzaamheden van onze hoveniers kunnen uit de volgende punten bestaan:

  • onderhoud
  • aanleggen van graszoden
  • een nieuwe tuin aan leggen
  • een vijver aanleggen
  • het plaatsen van buitenverlichting
Kosten voor je tuin

Wat kost een hovenier nu dan? Je betaald de vakman of vrouw per m2 of per opdracht. In het laatste geval spreek je dan een vaste prijs of voor de gehele klus. Daarnaast rekent onze hovenier voorrijkosten en materiaalkosten.

Tip van TO1D

Wil jij bij je past aangelegde tuin ook een overkapping laten maken? Of is je tuin nu zo leuk geworden dat je ook die saaie muur wilt laten verven? Via ons regel je al deze zaken. Wil je ook je tuin laten bestraten, zoals het aanleggen van sierbestrating? Soms doet een hovenier dit ook. Bespreek dit van te voren.

Je tuin door Totaalonder1dak laten doen?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je werkzaamheden aan je tuin wilt laten doen door een hovenier. Wij van TotaalOnder1Dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.


Offerte aanvragen voor Tuin aanleggen

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

The master lays paving stones in layers. Garden brick pathway paving by professional paver worker.
Bestrating aanleggen
Wil je graag van je oude tegels af en nieuwe sierbestrating laten aanleggen? Geen probleem, bij TotaalOnder1Dak hebben we echte bestrating toppers! Wanneer...
Chickens in my yard
Schutting en/of hek plaatsen
Er zijn talrijke factoren om een schutting te laten plaatsen. Een gloednieuwe schutting kan persoonlijke privacy toe te voegen aan je gazon, verhogen...
Small Solar Garden Light, Lantern In Flower Bed. Garden Design.
Tuinontwerp
Wil je je bestaande of nieuwe tuin laten ontwerpen? Zit je graag ‘s avonds buiten met buitenverlichting? Heeft je tuin een make-over nodig?...
Garden Worker Trimming Decorative Garden Plants
Tuin onderhoud
Heeft je tuin een onderhoudsbeurt nodig? Wat je ook wilt, bij Totaalonder1dak hebben we voor iedere tuin een hovenier! Wanneer laat je de...
curious gray cat looking at the pond surrounded by spring garden plants, trying to catch a fish
Vijver aanleggen
Wil je genieten van je perfect aangelegde vijver? Zit je graag in de avonds buiten met de nieuwe buitenverlichting rondom je vijver? Of...

Reviews

Reviews Tuin aanleggen

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Tuin aanleggen

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg