Navigatie:

Dienst: Lekkage detecteren en repareren?

Bijgewerkt op 16/05/2022

Categorie:

Last van lekkage? Natuurlijk wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Via TotaalOnder1Dak bieden wij jou de garantie dat er zo snel mogelijk een monteur langs komt om je lek te detecteren en te repareren. Want schade wil je voorkomen. Zo regelen we dat, persoonlijk en snel.

Waarom je lekkage zo snel mogelijk oplossen?

Het is belangrijk om je lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Waarom? Door het niet snel reageren op lekkage kan er meer schade ontstaan aan je dak en de vaste onderdelen. Wanneer dit gebeurd komen er meer kosten bij kijken. Hoe dat zal moeten worden opgelost zal per situatie verschillen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Het is vaak lastig om te bepalen waar de lekkage precies vandaan komt. Het kan zijn dat de lekkage bijvoorbeeld in het dakkapel zit. Maar ook het dakraam, dakgoot of de schoorsteen kan de lek bevatten.

Onze vakspecialisten zullen daarom eerst langskomen om de lekkage te detecteren. Dit wordt gedaan met speciaal materiaal. Zo is er geen hak en breekwerk nodig. Het lek kan op deze manier makkelijker geconstateerd worden. Daarna kan er een rapport op worden gesteld. Het lek wordt soms, indien nodig, voor het moment gerepareerd. De vakspecialist zal het werk op een later tijdstip afmaken. Dan kan hij of zij het repareren met duurzamere oplossing die jaren meegaat.

Taken van de vakspecialist van TotaalOnder1Dak

  • Lekkage detecteren
  • Het lek zo snel mogelijk repareren
  • Het lek repareren zodat dit weer jaren meegaat

Kosten voor het detecteren/repareren van een lekkage

De kosten voor het detecteren en repareren kunnen in sommige gevallen onder je opstal verzekering vallen. Het is dan ook nodig dat als de vakspecialist langskomt het lek zo goed mogelijk te detecteren en hier een rapport van op te stellen. Zo kan jij dit als dit mogelijk veilig via je verzekering regelen. Als je waterschade hebt door een lekkage aan je spullen in huis kan je dit soms via je inboedel verzekering regelen. Valt het er niet onder? Geen nood. Dan betaal je de vakman vaak per klus of per uur.

Je lekkage door een vakspecialist van TotaalOnder1Dak oplossen?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je ons wilt inhuren om het lek in je dak te detecteren en te repareren. Wij van TotaalOnder1Dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Lekkage detecteren en repareren?

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

media_131_23760_w1200
Dakrenovatie, repareren of vervangen.
Ook in dakwerk alleen maar de beste materialen en uitvoering van topkwaliteit.

Reviews

Reviews Lekkage detecteren en repareren?

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Lekkage detecteren en repareren?

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg