Navigatie:

Dienst: Bedwantsen bestrijden door TotaalOnder1Dak

Bijgewerkt op 04/05/2022

Categorie:

TotaalOnder1Dak helpt je graag met de meest geschiktste, effectiefste middelen om bedwantsen te bestrijden. Om jou af te helpen van deze hinderlijke plaag!

Waarom bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn piepkleine parasieten. Ze leven van menselijk bloed. Ze houden van warme lucht en zullen zich daarom vaak in je kamer verstoppen. Wanneer ze je bijten ontstaan er kriebelende, rode bultjes. Bovendien vermenigvuldigen ze zich snel. Het is daarom noodzakelijk om bedwantsen zo snel mogelijk te laten bestrijden! Als je last hebt van deze parasieten dan kun je controleren of je met ze te maken hebt. Deze beestjes poepen namelijk op de naden en zomen van het matras. Je kan dan zwarte vlekken vinden, dat is hun poep. Zo zien deze beestjes eruit.

Bedwantsen hoe kom je eraan? Door reizen en het slapen in hotels kan je deze beestjes met je meenemen. Ze kunnen zich namelijk zelfs in je laptop verstoppen. Maar dit is niet de enige mogelijkheid. Bedwantsen kunnen zich ook verstoppen in tweede hands spullen zoals kledingstukken en meubels. Ze zitten vaak in de naden van het hout. Controleer daarom je aankoop altijd even goed! Het is ook mogelijk dat je pas maanden later last krijgt van bedwantsen, omdat dit ongedierte lang kan overleven zonder voedsel.

Bedwantsen komen steeds vaker voor omdat we meer reizen voor werk of plezier. Dit is dan ook een toenemend probleem. Schaam je hier vooral niet voor maar onderneem wel direct actie. Bedwantsen zijn uiterst vervelend en kunnen voor veel problemen zorgen. Wij van TotaalOnder1Dak willen je graag helpen om van dit probleem af te komen door de bedwantsen bestrijden. Zelf bedwantsen bestrijden? Dit is geen aanrader. Het is zeer moeilijk dit beestje uit te roeien en doe-het-zelf middelen zijn vaak niet hardnekkig genoeg. Advies is dan ook ten zeerste, ook vanuit het RIVM, om deze beestjes te laten bestrijden door een specialist.

Taken van de vakspecialist van TotaalOnder1Dak

Wij bieden bedwantsen bestrijding en behandelingen aan met warmte en stoom. Maar ook met kou! Dit noemen wij vriestherapie. Deze genoemde methodes zijn volkomen gifvrij! Indien gewenst, is het mogelijk om ook gif te gebruiken. Omdat wij van TotaalOnder1Dak het zeer vervelend vinden als jij last het van deze beestjes, komen we snel langs.

  • Inspecteren of het gaat om bedwantsen
  • Effectieve middelen om de bedwantsen te bestrijden
  • Definitieve bestrijding van bedwantsen
  • Gifvrije methodes
  • Zeer snel ter plaatse

Kosten voor het bestrijden van bedwantsen

Voor de kosten voor het bestrijden van bedwantsen kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. De kosten zullen ongeveer liggen tussen de 600 en 1500 euro. De totaalprijs zal afhangen van het aantal ruimtes en de mate van behandeling. Voor meer informatie over de kosten kunt u altijd contact opnemen via de mail.

Tip van TotaalOnder1Dak

Let op!! Verplaats geen spullen in een besmette ruimte als je het vermoeden hebt dat er bedwantsen zijn in je woning. Hiermee kan je de bedwantsen verspreiden en moet er wellicht een uitgebreidere bestrijding plaatsvinden. En dat wil je niet, nog meer beestjes! Want als er meer oppervlakte moeten worden bestreden betekent het ook dat het je iets meer gaat kosten. Zonde!

Bedwantsen laten bestrijden door een vakspecialist van Totaalonder1dak?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je bedwantsen wilt laten bestrijden. Wij van TotaalOnder1Dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Bedwantsen bestrijden door TotaalOnder1Dak

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Reviews

Reviews Bedwantsen bestrijden door TotaalOnder1Dak

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Bedwantsen bestrijden door TotaalOnder1Dak

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg