Navigatie:

Dienst: Dakgoot reinigen eenmalig of periodiek

Bijgewerkt op 16/03/2022

Categorie:

Is je dakgoot toe aan een goede reiniging? Heeft het hard gestormd en zit je dakgoot vol met bladeren en andere troep? Bij Totaalonder1dak hebben we hiervoor de juiste vakman.

Waarom je dakgoot laten reinigen ?

Door weersomstandigheden komt er vuil in je dakgoten. Het is dan onvermijdelijk dat er dan takjes, mos en balderen zich ophopen in je dakgoot. Als je het vuil niet weghaalt kan er in je dakgoot een lekkage ontstaan. Dit zorgt in veel gevallen voor hoge kosten. Dit is niet leuk, maar ook hier hebben wij bij Totaalonder1dak een oplossing voor! Echter, voorkomen is beter dan genezen en is het verstandig om met regelmaat de dakgoten schoon te maken. Dakgootreinigers kunnen ook goed werken op hoogte. Op een hoge trap staan is niet voor iedereen weggelegd!

Wil je een dakgoot laten reinigen? Maar is dit op een vrij hoge hoogte? Dan kan de vakman voor de veiligheid niet alleen komen, er zal versterking komen om de trap vast te houden. Vanaf 7,5 meter zal de vakman een steiger moeten opbouwen. Bij Totaalonder1dak hebben wij veiligheid voor onze vakmensen ook hoog in het vaandel staan. Naast het schoonmaken van dakgoten kunnen onze vakspecialisten nog meer voor jou betekenen. Wanneer je last hebt van mos op je dakpannen, kunnen ze ook voor jou regelen dat dit klusje geklaard wordt. Daarnaast kun je ook je dakpannen laten impregneren als deze zijn schoongemaakt. Dit wordt ook wel dakcoating genoemd. De pannen worden dan vuil afstotend gemaakt en zien er fris en mooi uit,

Taken van de vakspecialist van Totaalonder1dak

  • Reinigen dakgoot
  • Reinigen dakpannen
  • Werken op hoogtes

Kosten voor dakgoot reinigen

Vaak rekent een dakgootreiniger voorrijkosten. De prijs die bepaalt wat het gaat kosten zijn de lengte, de hoogte en de bereikbaarheid van je dakgoten. Hoe hoger hoe meer het kost. Ook als de dakgoten moeilijk te bereiken zijn kan het meer kosten. Dit kan bijvoorbeeld door een dakgoot te hebben boven een uitbouw of serre, waar de vakspecialist moeilijk bij kan.

Tips van TO1D

Wij bieden speciale aluminium dakgootroosters op maat aan zodat je na het schoonmaken van je dakgoot, deze niet meer hoeft te reinigen. Onze dakgootroosters geven minimaal 10 jaar garantie op de werking van het product en 5 jaar op de installatiewerkzaamheden. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral hier even

Wanneer je gootafdekkkers zoals een kunststof gootdrain hebt geplaatst in je goot, moet je nog wel de dakgoten laten reinigen. Het is goed om hierna te kijken omdat gootafdekkers zoals de gootdrain geen garantie geven dat je goot altijd vrij blijft van vuil. Onze aluminium dakgootroosters doen dit wel!

Je dakgoot laten reinigen door een vakspecialist van TotaalOnder1Dak?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je misschien tot de conclusie gekomen dat je je dakgoten wilt laten reinigen door een vakman van TotaalOnder1Dak.

Offerte aanvragen voor Dakgoot reinigen eenmalig of periodiek

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

zonnepanelen-beschermen-in-friesland-tegen-nestelende-vogels
Zonnepanelen schoonmaken door TotaalOnder1Dak
Werkzaamheden: Schoonmaak, Zonnepanelen
Heb je het idee dat je zonnepanelen de laatste tijd minder goed werken? Dan kunnen wij jou hierbij helpen door je zonnepanelen te...
worker cleaning windows
Glazenwassen particulier en zakelijk
Werkzaamheden: Glazenwassen, Schoonmaak
Zijn je ramen toe aan een goede reiniging? Wil je ook door een raam kijken zonder strepen? Heb je een appartementencomplex en wil...

Reviews

Reviews Dakgoot reinigen eenmalig of periodiek

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Dakgoot reinigen eenmalig of periodiek

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg