Navigatie:

Dienst: EPDM dakbedekking, lange levensduur!

Bijgewerkt op 11/05/2022

Categorie:

Heb je een plat dak en ben je toe aan nieuwe dakbedekking? Wil je EPDM duurzame dakbedekking? Dan ben je bij ons op de juiste plek. TotaalOnder1Dak heeft vakmannen in het hele land die EPDM dakbedekking voor jou kunnen leggen.

Waarom EPDM dakbedekking op je dak laten plaatsen?

Wat is EPDM dakbedekking precies? Het is een rubberfolie die is gemaakt van verschillende materialen synthetische rubbers en elastomeren. EPDM is 100% recyclebaar. Tevens heeft het een lange levensduur van ongeveer 40 jaar. Dit maakt dat EPDM ook een duurzame keuze is. De laatste jaren is EPDM dakbedekking dan ook steeds meer een favoriete keuze. Er zijn zitten namelijk veel voordelen aan het kiezen voor EPDM.

  • Duurzaam
  • Recyclebaar
  • Lange Levensduur
  • Onderhoudsvrij
  • Bestand tegen temperatuurverschillen
  • Oude dakbedekking kan vaak blijven liggen

Zoals hierboven genoemd heeft het kiezen voor EPDM dakbedekking een hele hoop voordelen. Het is dusdanig bestendig tegen weersinvloeden. De temperatuurverschillen van de zomer en de winter maken voor deze rubberfolie niets uit. De kans op lekkages is hierdoor minimaal. Tevens is het onderhoudsvrij omdat op rubber simpelweg geen mos en algen kunnen groeien. De structuur van de rubberfolie EDPM is zo bestendig tegen het weer dat je ten alle tijden het dak op kan gaan als je het bijvoorbeeld wilt ontdoen van losliggende bladeren. EPDM dakbedekking kan ook op licht hellende daken worden gelegd.

Taken van de vakspecialist van Totaalonder1dak

De vakspecialist van TotaalOnder1Dak legt de dakbedekking er goed voor je op. Zo ontstaan er vrijwel nooit lekkages. Het leggen van EPDM dakbedekking is een secuur werkje. EPDM dakbedekking wordt gelegd met lijm. De dakdekker maakt een keuze welke lijm de beste keuze is op dat moment. Als lijmen niet kan dan gebruikt de dakdekker een mechanische optie.

Kosten voor het laten leggen van EPDM dakbedekking

Het leggen van EPDM dakbedekking is niet de goedkoopste keuze voor dakbedekking. Maar het gaat wel veruit het langste mee. Het is in principe onderhoudsvrij en je hebt hier dus geen omkijken naar. EPDM folie kan je in verschillende diktes aanschaffen hierdoor heeft dit ook een prijsverschil. Als de folie dunner is gaat de dakbedekking ook minder lang mee. De dakdekkers van TotaalOnder1Dak adviseren je graag met deze informatie. Zij weten hier alles van. Zo krijg jij de informatie die je nodig hebt, De dakdekker berekent de prijs voor het materiaal en per m2. Dit kan verschillen van 60 tot ongeveer 80 euro per m2. Dat EPDM dakbedekking een duurzamere keuze is maakt het voor deze tijd wel een van de betere opties.

EPDM dakbedekking laten leggen door een vakspecialist van TotaalOnder1Dak?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je een dakdekker wilt inhuren voor het leggen van EPDM dakbedekking. Wij van Totaalonder1dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor EPDM dakbedekking, lange levensduur!

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Reviews

Reviews EPDM dakbedekking, lange levensduur!

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst EPDM dakbedekking, lange levensduur!

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg