Navigatie:

Dienst: Gevelrenovatie

Bijgewerkt op 21/02/2022

Categorie:

Waarom je gevel laten doen door gevelspecialisten?

Je gevel laten voegen? Of is het tijd voor een reiniging? Wanneer je beschadigde voegen hebt aan je woning is het verstandig om hier wat aan te doen. Waarom? Omdat wind, regen, hitte en vrieskou de voegen van je woning verslechteren. En als de voegen zijn aangetast kan vocht makkelijker in je woning komen. Bij Totaalonder1dak hebben wij diverse gevelspecialisten aan het werk. Voor elke klus die je wilt laten uitvoeren hebben wij een vakspecialist. Welke klus je ook voor je gevel wilt laten doen. Wij zorgen ervoor dat je gevel er weer fris uitziet en je huis goed beschermd is.

Waarom een gevelspecialist inhuren voor het maken/reinigen van je gevel?

Bij Totaalonder1dak willen wij jou ontzorgen van de klussen die in en rond de woning gedaan moeten worden. Het inhuren van de juiste gevelspecialisten heeft meerwaarde omdat er meer bij komt kijken dan dat je soms denkt. Zoals de hoogwerkers die gevelspecialisten gebruiken om hun werk te kunnen uitvoeren.

Taken van de gevelspecialisten van Totaalonder1dak

De werkzaamheden van de gevelspecialisten kunnen uit de volgende punten bestaan:

  • Reinigen
  • Voegen
  • Renoveren
  • Impregneren

Reinigen

Het laten reinigen van je gevel door gevelspecialisten houdt in dat je gevel vrij wordt gemaakt van bijvoorbeeld aanslag, mos en algen. Hierdoor worden je voegen weer schoon. Dit is een belangrijk onderdeel voor de onderhoud van je woning.

Voegen

Het opnieuw laten voegen van de ruimte tussen de stenen. Dit kan zijn omdat het voegwerk loslaat, er stukken ontbreken en/of je wilt je gevel er netjes en fris laten uitzien. Het laten voegen van de woning is zeer belangrijk. Het helpt je woning beschermen tegen waterschade.

Renoveren

Zijn er stenen kapot? Of wil je een nieuwe look, zoals het veranderen van de kleur van je gevel, een nieuwe buitenmuur plaatsen? Dan heb je te maken met het renoveren van je gevel. Bij het veranderen van je gevel kan de uitstraling van je woning anders worden. Misschien heb je daarom wel een bouwvergunning nodig. Vaak denk je hier in eerste instantie niet aan, maar je kan een boete opgelegd krijgen als je geen vergunning hebt aangevraagd. Waar je rekening mee moet houden als je een bouwvergunning moet aanvragen? Dat vind je hier.

Impregneren

Het impregneren van je gevel betekent dat er een waterafstotende laag wordt gespoten op de voegen. Hierdoor is je woning ongeveer 10 jaar bescherm tegen weersinvloeden. Het hangt er wel vanaf waar je woont, als je aan de zee woont is het meer vochtig en waait de wind harder, waardoor het laagje er eerder kan afgaan.

Kosten voor je gevel

De kosten voor het maken van je gevel is meestal per M2.

Tip van TO1D

Controleer zo nu en dan de voegen van je woning. Zie je stukjes ontbreken of zie je begroeiing aanwezig op je voegwerk dan is het sowieso tijd om het nader te inspecteren. Een eerste gevelinspectie kun je zelf doen. Je gaat met bijvoorbeeld een schroevendraaier over je voegwerk heen. Laat het los? Komt er zand vrij? Je hebt dan antwoord op je vraag, je voegwerk begint los te laten. Het is dan verstandig hier wat aan te doen. Want zoals bij alles, voorkomen is beter dan genezen en het kost je ook minder geld!

Je gevel door Totaal onder 1 dak laten doen?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je werkzaamheden aan je gevel wilt laten doen. Wij van Totaalonder1dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Gevelrenovatie

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Reviews

Reviews Gevelrenovatie

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Gevelrenovatie

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg