PREVENTIE BROCHURE

Van professionele ondersteuning voor de particuliere doe-het-zelver tot vakkundige bescherming bij je thuis. 

Download onze brochure voor meer informatie omtrent de preventiediensten.

WAAROM TOTAALONDER1DAK

Je doet een aanvraag zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen.

In sommige gevallen zoals een grotere afstand van 150 kilometer vanaf Friesland kunnen we telefonisch of via de mail met behulp van foto’s en meer informatie een offerte opstellen.

De standaard prijzen kunnen hoger of lager uitvallen door bijvoorbeeld het gebruik van een hoogwerker of steigers op moeilijk bereikbare plekken.

Verder is dit product altijd inclusief montage omdat we 10 jaar garantie geven op de werking van het product en 5 jaar garantie op de installatie werkzaamheden.

We komen langs en maken eerst de dakgoot schoon

Voordat de dakgootroosters worden geplaatst reinigen we de dakgoot.

We krijgen zeer vaak de vraag om de huidige gootdrain te verwijderen omdat het gewoon niet werkt op de lange termijn. De gaatjes zijn te groot waardoor het vuil zich nog makkelijker ophoopt in de goot. De bladeren blijven vervolgens liggen aan de voor- en achterkant van het rooster. Hierdoor wordt de kans op lekkage ook alleen maar groter.

De extra tijd en energie die het kost om eerst de roosters en dan nog eens het blad en vuil te verwijderen spreekt voor zich. Al met al zonde van de tijd en het geld.

Als je nu een gootdrain in de dakgoot hebt kijk dan geregeld even of deze nog wel goed op zijn plek zit. Door de harde wind komt het vaak voor dat deze uit de dakgoot waait of er verkeerd in zit.

Het spreekt voor zich dat onze dakgootroosters dit probleem niet kennen 🙂

Montagewerkzaamheden

Dakgootroosters plaatsen

Na het reinigen en eventueel verwijderen van oude dakgootbeschermers maken we onze dakgootroosters op maat met behulp van een mobiele zetbank.

Eindresultaat

De dakgoten een leven lang beschermd

Na het op maat maken van de roosters worden de dakgootroosters op de dakgoten gemonteerd door vakbekwaam personeel. Hierdoor kunnen we de garantie van 10 jaar garanderen.

Nu de bescherming er op zit hoef je niet meer de ladder op om de dakgoten schoon te maken en kan je er van uit gaan dat de dakgoten een langere levensduur hebben. Blad wat blijft liggen waait na verloop van tijd gewoon van de roosters.

De bladeren die normaal in de goot bleven liggen komen nu op straat te liggen. Dit brengt weer een ander probleem met zich mee maar dat is met een bezem of bladblazer wel op te lossen.

RECENTE PROJECTEN