Verduurzamen van je woning?

chimney

Zit je na te denken over het verduurzamen van je woning? Maar weet je nog niet precies hoe en wat en welke subsidie? Wij van TotaalOnder1Dak vinden het erg belangrijk dat we met elkaar verduurzamen. Dit is de toekomst. Maar even belangrijk vinden we dat je geld kan besparen. En als een subsidie je kan helpen om nog meer geld te besparen, dan wordt iedereen daar blij van. Daarom delen we deze informatie graag met jou.

Hoe kan je je woning het beste verduurzamen?

Voor het verduurzamen van je woning zijn er verschillende opties. Hieronder geven we je op een rijtje een overzicht welke mogelijkheden er zijn.

  • isoleren
  • warmtepompen
  • zonnepanelen
  • zonneboilers
  • windturbines

Wist je dat?

Niet voor elk bovenstaand product kan je als particulier aanspraak maken op een subsidie vanuit de overheid. Zonnepanelen en windturbines worden wel vergoed voor zakelijke gebruikers, niet voor de particulier. Maar voor de particulier kan je voor de aanschaf van zonnepanelen wel de BTW terugvragen. Daarnaast kan je als particulier ook gebruik maken van de salderingsregeling.

Subsidie voor het verduurzamen van je woning voor de particulier

Wij van TotaalOnder1Dak vinden het belangrijk om je woning te verduurzamen . Daarom vind je in deze blog ook de meeste recente subsidie mogelijkheden. Per gemeente kunnen de subsidieregelingen verschillend zijn. Houdt hiermee rekening.

De check van verbeter je huis is leuk om te doen. Je kan dan kijken op welke verschillende manieren je jou woning kan verduurzamen. De check is echt gericht op de specifieke informatie die je geeft over je woning. Dit maakt het erg nuttig om te doen. Wij van TotaalOnder1Dak raden je dit dan ook aan. Het is namelijk ook nog best leuk om te doen!

Naast de check die je kan doen zijn er ook nog andere informatiebronnen die je kan raadplegen. Bijvoorbeeld de ISDE wijzer. Dit staat voor Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing. Voor dit jaar, 2022, zijn er wijzigingen voor het aanvragen van een subsidie. Deze zijn allemaal gunstiger geworden voor de particulier. Kijk, daar hebben we wat aan!

Wat kunnen wij van TotaalOnder1Dak voor jou betekenen als het gaat om het verduurzamen van je woning?

We brengen jou in contact met de vakman die per situatie bekijkt wat er nodig is. Voor welke soort verduurzaming je ook kiest. Onze vakmannen bezitten de juiste specialisaties. Zo kunnen ze jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Eventueel waar wenselijk kan ook worden geholpen met het aanvragen van een subsidie. Zo wordt het verduurzamen van je woning een eitje! Met de vakkennis die onze specialisten bezitten, is het plaatsen van zonnepanelen bijvoorbeeld geen probleem. Je kan deze dienst in onze website terugvinden. Wij weten ook alles van (muur) isolatie en warmtepompen, onze monteurs staan dan ook graag voor je klaar. Samen verduurzamen, samen staan we sterk!

Natuurlijk geven we jou altijd persoonlijk advies. Voor meer informatie mag je gratis vrijblijvend contact met ons op opnemen. Dit kan via ons telefoonnummer 058-8080050 maar ook via de onze mail [email protected]

Gerelateerde artikelen