Navigatie:

Dienst: Schilderwerkzaamheden in en rond de woning

Bijgewerkt op 07/03/2022

Categorie:

Waarom je woning schilderen?

Schilderwerkzaamheden komen in verschillende vormen voor, lakwerk, sauswerk en/of spuit werk. Op het gebied van schilderwerk kan er een hoop te doen zijn. Soms doe je zelf een schilderklusje, maar echt schilderen, dat blijft toch een specifiek vak. Een professionele schilder inhuren via TotaalOnder1Dak biedt je veel mogelijkheden. We hebben namelijk voor iedere schilderklus een vakman met ervaring.

Buiten schilderen? Je huis een likje verf geven ziet er niet alleen mooi uit maar biedt ernaast ook onderhoud. Denk maar eens aan je houten kozijnen. Goed schilderwerk biedt bescherming tegen de weersomstandigheden van ons land. En zeker ook het verfwerk van de binnendeuren is erg belangrijk. Denk dan vooral aan de badkamer- of keukendeur die te maken krijgen met vocht. Goed verfwerk behoed je dan tegen schimmelen van de deuren. Daarnaast zal goed onderhouden schilderwerk altijd de waarde van de woning vergroten, als je toch ooit besluit je stulpje te verkopen….

Waarom een schilder inhuren van TotaalOnder1Dak?

Schilderwerk is een specialistisch vak, niet alleen het uiterlijk is belangrijk. Bij buitenschilderwerk moet je de kozijnen ook goed beschermen tegen weersinvloeden. Tevens is voorwerk zoals bijvoorbeeld het schuren en het inspecteren van houtrot erg belangrijk. Daarnaast heb je de keuze uit lakken, sauzen, verven of spuitwerk. Wat is de beste keuze voor jou?

TotaalOnder1Dak wil jou daarom goed helpen bij het schilderen van huis. Daarin vinden wij het ook van belang dat onze schilder mee kan gaan in jouw woonwensen. Want voor ons is er niets belangrijker dan dat het schilderwerk in/aan je huis er prefect op zit. Onze schilders bezitten daarom de juiste ervaring en alleen maar top kwaliteit. Je wilt natuurlijk niet dat er ‘’zomaar’’ even een schilder bij jou aan de slag gaat om schilderwerkzaamheden te verrichten. Als je iets wilt laten doen moet het ook goed gebeuren. Hier geloven wij bij TotaalOnder1Dak ook in, we zullen je daarom altijd persoonlijk te woord staan. Bel ons daarom gerust op 058-8080050.

Taken van de schilder van TotaalOnder1Dak

De werkzaamheden van een schilder kunnen uit de volgende werkzaamheden bestaan:

  • In gesprek gaan elke werkzaamheden je wilt laten verrichten
  • Voorwerk
  • Inspecteren op houtrot
  • Spuitwerk
  • Schilderwerk
  • Lakken
  • Beitsen

Kosten huis schilderen

Wat kost een schilder dan? Een schilder kun je per uur of per m2 inhuren. Dit hangt af van de verschillende schilderwerkzaamheden. Voor het buitenschilderwerk hangt de prijs onder meer af van het soort huis wat je hebt. Heb je een grote villa met bijzondere details, dan betaal je natuurlijk ietsje meer. Ook de staat van de kozijnen tellen mee in de prijs. Heb je speciale wensen? Ook dat heeft invloed op de totale kosten. De verf waarmee gewerkt wordt is natuurlijk ook prijsgevoelig. Let wel, bij verf is goedkoop echt duurkoop. Ook werken onze huisschilders het liefst met kwaliteit verf.

Je schilderwerk door TotaalOnder1Dak laten doen?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je schilderwerkzaamheden door een schilder van TotaalOnder1Dak wilt laten doen. Wij van TotaalOnder1Dak bieden je de mogelijkheid om de beste schilder in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Schilderwerkzaamheden in en rond de woning

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

Male hand painting wall with paint roller apartment, renovating with color paint
Schilderwerk binnen
Werkzaamheden: Schilderwerk
Schilderwerkzaamheden Wat leuk je wilt je huis gaan schilderen! Binnenshuis en buitenshuis, kozijnen verven, deuren meepakken, de trap verven… Op het gebied van...

Reviews

Reviews Schilderwerkzaamheden in en rond de woning

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Schilderwerkzaamheden in en rond de woning

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg