Navigatie:

Dienst: Vlies/glasvezelbehang aanbrengen

Bijgewerkt op 21/02/2022

Categorie:

Wil je je muur behangen met vlies- of glasvezel? Wil je een resultaat zonder hobbels en bobbels? Heb je wel zin in een frisse look maar ontbreekt het je aan tijd? De behangers van Totaalonder1dak nemen dit voor jou uit handen. Ze nemen de tijd om van jou huis een paleisje te maken!

Waarom behangen?

Wil je ook graag je muren weer strak maken met glasvezelbehang maar is dit een te ingewikkelde klus of heb je simpelweg geen tijd? Dan zit je bij onze behangers goed. Ze komen langs voor een persoonlijk gesprek om samen met jou de wensen door te nemen. Tevens zijn ze kundig en specialistisch in hun vak. Oneffenheden in de muur kunnen ze wegwerken om de muur erna glad te behangen. Als je dat wilt kunnen ze het oude behang er ook voor jou af halen. Bijvoorbeeld door middel van een stoomapparaat kan hij papier behang eraf halen. Voor de keuze van het glasvezelbehang is het belangrijk dat je je hierin goed laat adviseren.

Taken van de vakspecialist van Totaalonder1dak

  • Verwijderen van behang
  • Behangen
  • Oneffenheden wegwerken
  • Opruimen en schoonmaken van de ruimte

Kosten voor het behangen van je muur

De kosten voor het inhuren van een behanger hangen van verschillende dingen af. Voor het verwijderen van behang hangt af van het aantal vierkante meters en de manier waarop het behang verwijdert moet worden. Voor het plaatsen van behang moet je met de prijs rekening houden met het aantal meters maar tevens ook met de moeilijkheidsgraad van de klus. Een behanger kost gemiddeld rond de 35-45 euro per uur. Je kan soms ook bij een behanger een vaste prijs afspraak maken voor de hele klus.

Tips van TO1D

Om kosten te besparen zou je eventueel ook zelf het oude behang van de muur kunnen verwijderen. Aangezien je een behanger ook per uur kan betalen, zal dit schelen in je portemonnee. Je hebt hiervoor wel apparaten nodig om het jezelf makkelijk te maken. Deze zou je wellicht kunnen lenen of huren. Een behanger werkt immers altijd met de juiste materialen.

Je muur laten behangen door een vakspecialist van TO1D?

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je wellicht tot de conclusie gekomen dat je een behanger wilt inhuren voor je huis. Wij van Totaalonder1dak bieden je de mogelijkheid om de beste vakspecialisten in te huren die je nodig hebt.

Offerte aanvragen voor Vlies/glasvezelbehang aanbrengen

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om je wensen verder in kaart te brengen. Elke offerteaanvraag wordt persoonlijk behandeld door je eigen  klusmanager.

Soortgelijke diensten van TotaalOnder1Dak

wallpapering on clean wall in room
Muren behangen
Werkzaamheden: Algemene klussen, Behangen
Wil je je muur behangen? Wil je een resultaat zonder hobbels en bobbels? Heb je wel zin in een frisse look maar ontbreekt...

Reviews

Reviews Vlies/glasvezelbehang aanbrengen

Wij waarderen relaties

Altijd persoonlijk contact met zowel onze vakspecialisten als particuliere klanten.
We behandelen iedereen individueel en bieden advies op maat, wat op zijn beurt langdurige relaties opbouwt en hen helpt om betere beslissingen te nemen.

De juiste match tussen opdrachtgever en vakspecialist

Hoe het werkt

Krijg gespecialiseerde offerteaanvragen van lokale experts over de dienst Vlies/glasvezelbehang aanbrengen

Offerte aanvragen

Plaats je klus of idee op ons platform

Vakman matchen

We nemen contact op, maken de kluskaart aan en wijzen onze vakspecialist toe aan de klus

Uitvoering

We maken de kluskaart samen met jou gereed en geven het stokje over aan de vakspecialist

Feedback

De vakspecialist geeft na afronding het stokje weer terug en wij waarborgen de kwaliteit en nazorg