Zonnepanelen

  1. Home
  2. Diensten
  3. Zonnepanelen

Groene stroom vanaf je eigen dak, dat is het principe van zonnepanelen. Een zonnepaneel kan de warmte van zonnestralen omzetten in elektriciteit, die jij dan direct kan gebruiken. Je kunt je vast voorstellen dat dit zorgt voor een lagere energierekening, want je kunt de eigen opgewekte energie er vanaf halen. De investering in zonnepanelen verdient zich dus wel degelijk terug.

"

“We doen er alles aan om het specifieke project in detail te analyseren en een passende oplossing aan te bieden die voldoet aan de eisen van onze klanten.”

– Johnny, Eigenaar Totaalonder1Dak

Deze duurzame manier van energie opwekken vraagt om weinig onderhoud en levert bovendien een hogere woningwaarde op.

Uitgebreide garantie

We bieden een garantie van 25 jaar op onze zonnepanelen, zodat je gerust kunt zijn met je beslissing en het meeste kunt besparen op je energierekening.

Persoonlijk advies

Vanaf het moment dat je erover nadenkt om op zonne-energie over te stappen tot lang nadat de installatie is voltooid, heb je volledige toegang tot ons team.

Makkelijker dan ooit

Wij regelen al het papierwerk, van het indienen van alle voordelen en kortingen tot de benodigde certificaten en het omgaan met de plaatselijke vakspecialisten.

De beste technologie

Onze panelen genereren meer op hetzelfde dakoppervlak – 30% meer. Dat betekent dat we minder ruimte gebruiken, een betere esthetiek en stroomopwekking bieden.

Onze aangepaste lokale zonne-oplossingen

Geïnteresseerd in zonnepanelen?

Dan zul je vast veel vragen hebben. De opties zijn namelijk eindeloos, dus het is belangrijk dat je goed advies krijgt over wat het beste bij jou past. Wij koppelen je graag aan de beste adviseurs op dit gebied!

Unieke bescherming

Solarbescherming voor je zonnepanelen?

Voorkom waardeverlies van je zonnepanelen door nestelende kauwen, mussen en steenmarters. Onze unieke solarschroot zorgt ervoor dat je dure panelen, geen schade oplopen, niet in de brand vliegen en een hoog rendement behouden!

Ventileren is van essentieel belang voor zonnepanelen. Wanneer vogels gaan nestelen bemoeilijkt dit de natuurlijke ventilatie. Hierdoor vermindert de opbrengst van je panelen aanzienlijk.

Vogels nestelen zich graag onder zonnepanelen. Hierdoor worden de panelen warmer met als gevolg 'rendement verlies' van uw zonnepanelen.

  • Beschermt ook de openingen onder de zonnepanelen
  • Sterk en extra dik aluminium
  • Behoudt zijn vorm onder de zonnepanelen

Vogelpoep is zeer schadelijk voor dak en solar.

Wanneer vogelpoep onder je collectoren zit is het goed beschermd tegen wegspoelen door regen of andere weersomstandigheden. Vanwege de verschillende stoffen die schadelijk zijn voor zowel je dak als zonnepanelen veroorzaakt de blijvende poep grote problemen.

Wil je wel optimaal rendement van je zonnepanelen behouden?

0
Eigen projectmanager
We meten je dak- en zonblootstelling
0
Systeem ontwerp
Onze experts ontwerpen de beste oplossing voor je huis.
0
Installatie
Professionele installatie door onze vakspecialisten
Je woning 
veiliger  
zuiniger 
slimmer 
maken met onze oplossingen
De eerste stap om van je huis een groene teruglever machine te maken, is het plannen van een energie-audit voor je huis. Vul je gegevens in en plan je afspraak met een van onze energieadviseurs.

Adviesgesprek

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Dit kan telefonisch of via de mail.

Veel gestelde vragen

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag over zonne-energie! Je hebt altijd elektriciteit. Je systeem zal overdag elektriciteit produceren, die je ofwel meteen gebruikt en je meter blijft stilstaan, of je stuurt overtollig vermogen naar het net en je meter draait achteruit. 'S Nachts verbrand je een deel van het krediet dat je bij je energie leverancier hebt opgebouwd.

Veel! De gemiddelde huiseigenaar kan in totaal duizenden euro's besparen op zijn elektriciteitsrekening. Elke woning is anders, dus we passen je systeem natuurlijk aan om je besparingen te berekenen.

Voorbeeld:

Stel je neemt 10 panelen die gemiddeld 10 x 243 kWh = 2.430 kWh per jaar opleveren.

Volgens Milieu Centraal verbruikt een Nederlands huishouden gemiddeld 3.300 kWh aan elektriciteit.

De stroom die je zelf opwekt maar die je niet direct zelf gebruikt mag je terugleveren aan het energienet. Dat heet salderen. Einde van het jaar wordt dat verrekend met de stroom die je wel verbruikt hebt.

We maken een voorbeeldsommetje:
Je verbruikt in totaal 3300 kWh waarvan je 2430 kWh zelf opwekt. Voor die 2430 hoef je niks te betalen, alleen voor de 870 kWh die je bij de energieleverancier afneemt. 

Als je voor iedere kWh  €0,19 betaald is de energierekening per jaar (870 * 0,19) €165,-.

 

Het hangt er van af. Elke woning is anders, daarom passen we je zonne-energiesysteem aan op basis van je elektriciteitsverbruik en dakcapaciteit. Ons doel is altijd om je zo dicht mogelijk bij 100% van je energiebehoefte te krijgen. Alle energie die je uit zonne-energie haalt, is een voordeel voor je, omdat het goedkoper is dan het nutsbedrijf. Je vertegenwoordiger voor zonne-energie en onze vakspecialisten zullen alle opties met je bespreken om je te helpen een systeem te realiseren dat aan je behoeften voldoet.

Zelfs op bewolkte dagen produceert je systeem elektriciteit. Wanneer we je jaarlijkse productie berekenen, kijken we naar historische weergegevens, waaronder het aantal zonnige en regenachtige dagen, de gemiddelde hoeveelheid sneeuwval en alle andere weersomstandigheden. Er zullen dagen zijn dat je systeem aanzienlijk meer stroom genereert dan andere, maar het zal gemiddeld over het jaar uitkomen tot het compensatiepercentage dat we aan het begin van het project berekenen.

Als je verhuist, is het systeem volledig overdraagbaar op de volgende huiseigenaar. Het wordt net als een waterrekening overgedragen - de volgende persoon gaat gewoon verder waar je was gebleven. Ze krijgen dezelfde voordelen van goedkopere elektriciteit, gegarandeerde opwekking van elektriciteit en geen onderhoudskosten. We hebben een toegewijd team om jou en de toekomstige huiseigenaar bij te staan bij het proces.

Bel ons

058-8080050

Mail ons

info@totaalonder1dak.nl