Onze werkwijze

Kruipruimte laten isoleren

Vrijwel bij elke woning zit er een kruipruimte onder de vloer, maar wist je dat je deze ook kunt isoleren? Met kruipruimte isolatie (ook wel bodemisolatie genoemd) kan je flink besparen op je energierekening en bovendien kan het schimmelvorming onder je vloer tegengaan. Ook kan het, zeker in combinatie met vloerisolatie, koude voeten voorkomen.

Snel Contact
Doorgaans reageren wij binnen 24 uur.

Materialen om je kruipruimte te isoloren

Je kunt een kruipruimte op twee manieren isoleren:

  • Met parels
  • Met Drowa chips

Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen. Om te bepalen welke van de twee het beste is voor jouw woning raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Voordelen van het isoleren van je kruipruimte

  • Voorkomt tocht in huis
  • Voorkomt vochtproblemen onder de vloer
  • Hoger energielabel (woning meer waard)
  • Lichte besparing op de energierekening

Waarom je kruipruimte laten isoleren door TotaalOnder1Dak

Een kruipruimte laten isoleren wordt vaak vergeten door mensen bij het verduurzamen van hun woning. Terwijl de kruipruimte juist heel belangrijk is om je woning comfortabel te houden. Dit is namelijk de tussenruimte die voorkomt dat bijvoorbeeld vocht en schimmels van onderaf je huis kunnen binnendringen.

Woon je in een vochtig gebied, dan kan het isoleren van de kruipruimte dus erg nuttig zijn om ongemak of zelfs schade in huis te voorkomen (of vochtproblemen te stoppen).

Ook de besparing op de energierekening is er zeker met dit type isolatie, maar die is wel wat lager dan bij bijvoorbeeld vloerisolatie.

Wij adviseren kruipruimte isolatie dus met name aan als je te maken hebt met vocht- of tochtproblemen onder je woning. Maar als je vooral je energierekening wil verlagen, raden we aan om eerst naar de andere isolatiemaatregelen te kijken. Of bel ons voor een advies op maat!

Voorkom vochtproblemen in je kruipruimte

Ondervindt je last van vocht in je kruipruimte of onder de vloer van je woning? Het kan zijn zijn dat dit komt door een gebrek aan goede isolatie. Benader ons nu en wij zorgen ervoor dat onze specialist vrijblijvend een kijkje komt nemen in je woning.

Uitvoeren van de maatregelen

De gekozen duurzame maatregelen worden geïnstalleerd. Ons netwerk van gecertificeerde installateurs geven ons de garantie dat de beste materialen worden gebruikt en vakkundig geplaatst worden. 

Meestal is de klus in een dag geklaard! Nu kun je profiteren van meer wooncomfort en direct starten met besparen!

Vraag kosteloos je telefonisch adviesgesprek aan

Beieuwd naar de mogelijkheden van (vloer)isolatie in je woning? Of wil je advies over andere mogelijkheden om te verduurzamen? Onze adviseurs helpen je graag. Bel nu of vul het formulier in en wij helpen je vrijblijvend verder.