Je gehele acquisitieproces verpakt in één netwerktool.

Exclusieve toegang tot een platform met betrouwbare vakmannen, opdrachtgevers en je eigen klusmanager die je helpt je lidmaatschap binnen het netwerk tot een succes te maken.

Het platform brengt vakmannen in het hele land samen op één plek.

Het TotaalOnder1Dak Platform verbetert en vergroot de netwerkmogelijkheden voor ondernemers in de bouw.

Via ons platform bouw je een online netwerk op, waardoor er ongetwijfeld nieuwe deuren voor je open zullen gaan. Het netwerk stelt je bijvoorbeeld in staat om bekwame vakmannen op het gewenste moment te vinden. En als een samenwerking uiteindelijk een succes blijkt te zijn, dan kunnen jij en je nieuwe connectie elkaar meteen aanbevelen in jullie eigen netwerk.

Vakman Community

Met dit platform willen we een gemeenschap van vakmannen opbouwen, waarin alle bouwspecialismen ruimschoots vertegenwoordigd zijn. 

Besloten netwerkplatform

Daarnaast moet het platform voor alle betrokkenen een stukje comfort bieden.

0 0

Geen ‘nee’ meer verkopen

Doordat je je hele acquisitie in een paar klikken kunt regelen, bespaar je jezelf enorm veel tijd en frustratie. Hierdoor hoef je minder vaak ‘nee’ te zeggen tegen opdrachten.

Bovendien geeft dit je ook extra tijd om je te richten op dat wat echt belangrijk is: klanten en opdrachtgevers een uitstekende en betrouwbare service verlenen.

0 0

Hou overzicht in je werk

 • Maak per project een aparte klusgroep aan
 • De aangesloten vakmannen zijn geselecteerd op basis van waarden zoals betrouwbaarheid en professionaliteit
 • Check snel of er een vakman in de buurt is
 • Organiseer je eigen regionale netwerk
 • Overleg met andere projectleden
 • Vind nuttige informatie op het forum
 • Actieve acquisitie vanuit TotaalOnder1Dak​
 • Eigen uitgebreide bedrijfspagina binnen TotaalOnder1Dak, zichtbaar in Google!
0 0

Community voor en door vakmannen

Als ondernemer heb je vast wel eens het gevoel gehad dat je er alleen voor staat. Onze community biedt die saamhorigheid waar je als hardwerkende ondernemer soms gewoon behoefte aan hebt.

TotaalOnder1Dak zal je helpen als:

 • Teveel werk hebt en je wil dit snel kunnen verwerken
 • Je op zoek bent naar meer werk voor de lange termijn
 • Je op zoek bent naar langdurige relaties met betrouwbare opdrachtgevers
 • Je geen tijd hebt om te netwerken op netwerkborrels en/of bijeenkomsten
 • Je huidige netwerk niet groot genoeg is
 • Je niet snel (genoeg) kan schakelen en opschalen
 • Je net bent begonnen met je bedrijf en wil groeien
 • Je al een tijdje bezig bent maar het tijd wordt voor een nieuwe groei impuls
 • Je moeite hebt met je acquisitie

De kracht van een vertrouwd netwerk

In principe heeft iedere vakman baat bij een online netwerk bestaande uit betrouwbare specialisten. Een goede online positionering is namelijk belangrijker dan ooit. Als jij binnen onze community de handen ineenslaat met andere toppers, sta je automatisch al sterker.

Het Online Vakman Netwerk vormt die snelle schakel tussen MKB’ers, ZZP’ers en (op den duur) uitzendbureaus.

Netwerk app in ontwikkeling

We realiseren ons dat jouw tijd waardevol is en dat je als vakman veel onderweg bent. Er blijft vaak weinig tijd over voor de acquisitie en dergelijke. Om dit probleem voor je op te lossen werken we aan gebruiksvriendelijke app waarmee je binnen een mum van tijd een dienst, vakman of betrouwbaar bedrijf in de regio gevonden hebt. 

Om de app van alle gemakken te voorzien zijn we benieuwd naar jouw wensen. Schrijf je in en laat ons weten wat jij graag terug wilt zien in de app.

Start vandaag nog met je inschrijving

In het TotaalOnder1Dak Netwerk

We zijn er om jou als vakman te ondersteunen en te helpen groeien via het internet.

Voor wie is het TotaalOnder1Dak Platform geschikt?

Starters

Starters zijn de toekomst, maar hebben doorgaans nog geen wijdverbreid netwerk opgebouwd. Het netwerk gedeelte van het platform is voor de starter daarom hartstikke waardevol.

Daarnaast zijn de leeromgeving en het forumgedeelte ideale plekken om het een en ander bij te leren.

ZZP’ers

Voor ZZP’ers biedt het platform onder andere een stukje onafhankelijkheid. Je kan namelijk naar eigen wens je klussenagenda samenstellen, waardoor je bijvoorbeeld niet meer afhankelijk bent van één grote opdrachtgever.

MKB’ers

MKB-bedrijven hebben voor grote projecten vaak extra hulpkrachten nodig. Een flexibel netwerk vol met betrouwbare vakmannen is dan essentieel.

Bij TotaalOnder1Dak kwalificeren we vakmannen op basis van normen en waarden, zoals betrouwbaarheid en punctualiteit. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de kans op een succesvolle samenwerking aanzienlijk vergroot.

Werkzoekenden

Ook voor werkzoekenden is ons platform interessant. Naast het vinden van losse klussen, loop je hier misschien ook wel je nieuwe baan tegen het lijf. In onze leeromgeving kan je jezelf alvast klaarstomen voor je toekomstige klus of baan. Daarnaast is ons platform een mooi middel om op een laagdrempelige manier je netwerk uit te breiden.

Uitzendkrachten

Uitzendkrachten zijn een belangrijke schakel in de bouwwereld. Ze vormen vaak het verschil tussen wel of niet een deadline halen. In de toekomst willen wij ook uitzendbureaus in ons netwerk betrekken. Vakmannen binnen ons netwerk kunnen dan via een uitzendbureau op pad worden gestuurd.

Wat zeggen onze leden

TotaalOnder1Dak denkt echt op de lange termijn. Doordat ze mijn website hebben gemaakt en een aantal keren mee hebben genomen door het hele netwerk en alle functies, kan ik nu zelf eenvoudig in contact komen met andere vakmannen en offerteaanvragen via de website behandelen. Voor mij is de netwerkomgeving echt een aanrader!

Jochum

Eigenaar Multiservice Rinsma

We zijn vanaf minuut één partner van TotaalOnder1Dak en het netwerk. Omdat wij dezelfde visie nastreven en veel klussen ontvangen op het platform, gebruiken we TotaalOnder1Dak als ‘hefboom’ om een nog groter gebied aan te boren.

Dick

Eigenaar Van Huigenbosch Plaagdierbeheersing

De grote voordelen van een community zoals TotaalOnder1Dak

Gek genoeg netwerken veel vakmannen nog steeds op de ouderwetse manier. Ze leunen op een vaste klantenkring en doen weinig aan hun online profilering.

In principe is daar niet zoveel mis mee, maar toch zorgt het bij velen voor een beperking in hun groei als vakman. Daarnaast maakt dit je kwetsbaar. De coronacrisis heeft dit op een pijnlijke manier geïllustreerd. Heel wat opdrachtgevers hebben namelijk bezuinigingen doorgevoerd, met alle gevolgen van dien voor zzp’ers.

Met een online netwerk zoals TotaalOnder1Dak kunnen dit soort problemen worden opgevangen.

Overigens zie je wel dat steeds meer vakmannen de weg weten te vinden naar social media netwerken. Dit is echter ook niet je van het…

Vergelijking met de bekende social media netwerken

Functies

Social Media Netwerken

TotaalOnder1Dak

Overzichtelijk gemaakt voor de bouwsector
Uitgebreide zoekfuncties op regio en/of werkgebied
Doorontwikkeling op basis van de wensen van de leden
Gegevens zijn veilig en worden niet doorverkocht
Beoordelingsfuncties op lid- en werkniveau
Jij bepaalt wat je ziet op je eigen tijdlijn
Uitgebreide en strenge screening
Advertentievrij

Exclusieve toegang tot een platform met betrouwbare vakmannen.

De aangesloten vakmannen zijn geselecteerd op basis van waarden zoals betrouwbaarheid en professionaliteit.

Transparantie is belangrijk. Er kan vanuit worden gegaan dat de aangesloten vakmannen open en eerlijk zijn.

(Particuliere) opdrachtgevers, MKB’ers en ZZP’ers kunnen op het TotaalOnder1Dak Platform terecht. Deze partijen kunnen elkaar versterken.

Met onze aanverwante diensten bieden we een totaaloplossing voor de groei van onze leden.

We spreken de taal van de vakman. Op basis van onze eigen ervaringen en die van de leden zullen we het platform constant doorontwikkelen.

Meld je aan voor een proefperiode

Het is onze missie om betrouwbare en gekwalificeerde vakmannen samen te brengen op ons platform, zodat zij voortaan kunnen leunen op een solide netwerk. De proefperiode is er voor om te kijken of het platform, onze missie en visie bij jouw doelen past en andersom.