Onze werkwijze

Verduurzamen door heel Nederland

Bij TotaalOnder1Dak willen wij met ons platform slimme duurzame oplossingen, diensten en softwaretoepassingen leveren die een positieve impact hebben op de energietransitie in Nederland. Door het aanbieden van meerdere duurzame oplossingen bieden wij een totale ontzorging voor woningeigenaren. Ons doel is het verduurzamen betaalbaar en eenvoudig te maken.

Hiermee voorkomen we de energiearmoede in Nederland en maken we de drempel om te verduurzamen lager.

Snel Contact
Doorgaans reageren wij binnen 24 uur.

Hoe het werkt

Met alle mogelijke duurzame maatregelen zetten wij samen met jou de eerste stap. Samen met de adviseur ga je bespreken wat jou wensen en behoeften zijn.

Is dat energie besparen, verhoogd wooncomfort of milieuvriendelijk wonen. Stap voor stap van het gasloos wonen of direct een ‘big ‘bang en een energie neutrale woning realiseren.

Wij maken voor jou een passend advies met daarbij gerichte prijsindicaties. Dat scheelt veel uitzoekwerk en je weet direct welke energiebesparende maatregelen interessant zijn voor jouw woning. Niet alleen het advies traject ondersteun wij jou maar samen met onze gecertificeerde partners kunnen we alle maatregelen realiseren.

Persoonlijke intake met de adviseur

Tijdens de telefonische intake analyseren we jouw woning op afstand. Vanuit onze expertise en software mogelijkheden is direct in kaart te brengen wat de mogelijke duurzame oplossingen zijn. Dit in combinatie met inzicht in mogelijke subsidies, financieringsopties, de investering en besparingen maakt het dat de adviseur direct een beeld creëert waarin voor jou duidelijk is wat de mogelijkheden zijn.

Direct een offerte op maat

Door het gebruik van eigen innovatieve software toepassingen maken wij in datzelfde gesprek vrijblijvende offertes voor iedere mogelijke maatregel. Samen met de adviseur bespreek je de offertes, wat is de investering, terugverdientijd en wat het effect van de maatregel is op jouw woning.

Inspectie van de woning

Onze gespecialiseerde inspecteurs controleren de woning op alle technische aspecten zoals bijvoorbeeld het juiste aantal vierkante meters, ruimte in de spouw en de hoogte van de kruipruimte. Hiermee wordt duidelijk wat en hoe alles geplaatst kan worden.

Na de inspectie krijg je gelijk een definitieve offerte. Wanneer je akkoord bent, maken we een afspraak voor de installatie van de gekozen maatregelen. Dit doen we uiteraard op een dag dat het jou uitkomt.

Uitvoeren van de maatregelen

De gekozen duurzame maatregelen worden geïnstalleerd. Ons netwerk van gecertificeerde installateurs geven ons de garantie dat de beste materialen worden gebruikt en vakkundig geplaatst worden. 

Meestal is de klus in een dag geklaard! Nu kun je profiteren van meer wooncomfort en direct starten met besparen!

Zet de eerste stap

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen? Of wil je liever direct een offerte op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact op en we helpen je graag.