Clean Energy Solutions

Samen bewust vooruit

Groen is dichtbij en voor iedereen Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat we midden in een energietransitie zitten. De noodzaak om te verduurzamen wordt groter. Onze ambitie is om een beweging in gang te zetten die meer mensen motiveert om deel te nemen aan een bewuster verbruik van energie en initiatieven die CO2 reduceren of compenseren.

Snel Contact
Doorgaans reageren wij binnen 24 uur.

100% groene stroom

Clean Energy levert enkel 100% groene stroom opgewekt uit zon of wind afkomstig uit bronnen binnen of buiten Nederland. Dit doet Clean Energy vanuit de overtuiging dat ze hiermee een maximale bijdrage leveren aan het vergroenen en verduurzamen van onze toekomst.

Voordelen van energie via TotaalOnder1Dak & Clean Energy

Wij zien het klimaatprobleem als een globaal probleem dat zich niet aan landsgrenzen houdt. Wij geloven dat duurzame energie het beste opgewekt kan worden daar waar het klimaat en het landschap zich daar het beste voor leent én het rendement het hoogst is.

Wij willen de energietransitie laten slagen maar deze ook zo betaalbaar mogelijk houden!

Zon uit Spanje, Italië of misschien wel de Sahara?

Wind uit Nederland, Duitsland en Denemarken?

En waterkracht uit IJsland of dan toch Noorwegen?

Op deze manier werken wij over de grenzen heen aan een duurzame toekomst.

Trotse partner van Clean Energy

Als partner van clean energy is onze missie om samen met onze klanten een positieve bijdrage te leveren in deze energiecrisis voor zowel de particuliere klant als MKB Nederland. Door dat we een rechtstreekse samenwerking hebben kunnen we u een nog een scherper tarief aanbieden zonder tussenkomst van tussenpartijen.

Veel gestelde vragen

De voorschotnota wordt altijd rond de 24e/25e van de maand afgeschreven. Met als uitzondering de eerste factuur die je van ons ontvangt. Deze kan afwijken van de standaard afschrijfdatum.

Deze afschrijving betreft dan naar alle waarschijnlijkheid een andere periode. Clean Energy factureert altijd in de maand april over de maand mei. Het kan zijn dat jouw vorige energieleverancier in de maand april ook daadwerkelijk over de maand april factureert. Heb je toch nog vragen, neem dan contact met ons op.

Uiterlijk 6 weken na de einddatum van jouw overeenkomst kun je jouw eindafrekening verwachten. Of wanneer een volledig jaar voorbij is.

Dit kun je gemakkelijk zelf regelen op de website van Clean Energy. Via deze link kun je het formulier ‘Verhuizing doorgeven‘ invullen en direct aan ons versturen.

Jouw IBAN bankrekeningnummer wijzigen kan gemakkelijk via het formulier onder ‘Makkelijk zelf regelen’.

Klant worden

Wij zijn blij dat jij kiest voor Clean Energy, samen gaan wij zorgen voor een groener Nederland. Om klant te worden bij Clean Energy moet je een aantal stappen doorlopen. Aanmelden kan via deze link.

Om jouw aanmelding als nieuwe Clean Energy klant te kunnen verwerken hebben wij jouw persoons -en contactgegevens, adres, (geschatte) verbruik en betalingsgegevens nodig. Deze gegevens kun je invullen op het aanmeldformulier.

Ben jij een particuliere klant? Dan zegt Clean Energy jouw huidige contract op. Indien een voortijdige overstap naar Clean Energy ervoor zorgt dat de huidige leverancier een opzegvergoeding in rekening brengt, dan zijn deze kosten voor eigen rekening en kunnen deze niet bij Clean Energy gedeclareerd worden. Indien je beschikt over een groot zakelijke aansluiting, dan ben je zelf verantwoordelijk om het contract bij de oude energieleverancier op te zeggen.