WVE & TotaalOnder1Dak

Wij vergelijken Energie

TotaalOnder1Dak en WVE zijn beide volledig onafhankelijke partijen en monitoren de prijzen van vrijwel alle energieleveranciers en kunnen daardoor altijd een passend aanbod voor je doen.

Na het afsluiten van een energiecontract hoef je zelf de prijzen niet meer in de gaten te houden, dit doen wij voor je. Als de energieprijzen dalen, neemt TotaalOnder1Dak contact met je op om een betere deal te realiseren. De keuze is dan uiteraard geheel aan jou.

Je wordt niet meer geconfronteerd met de vele aanbieders die je telefonisch of aan de voordeur benaderen. Je bent verzekerd van de meest gunstige tarieven en voorwaarden. Omdat we samen met WVE een eigen verkoopportaal voor je hebben met exclusieve voorstellen, kunnen wij van TotaalOnder1Dak jou de beste voorstellen doen.

Langlopende energiecontracten hebben vaak een boeteclausule. Ook dat is geen probleem, want TotaalOnder1Dak en WVE werken met een geavanceerd computersysteem dat registreert wanneer er een betere deal gemaakt kan worden zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.