Word lid van TotaalOnder1Dak voor vroege toegang voordelen

Exclusieve toegang tot een platform met betrouwbare vakmannen en je eigen netwerkmanager die je helpt je lidmaatschap binnen het platform tot een succes te maken.

Waarom TotaalOnder1Dak anders is dan andere klusplatformen

Waar bijvoorbeeld een grote naam als Werkspot etc. zich meer focust op het automatisch en op grote schaal verbinden van een vakman met een opdrachtgever en het in essentie gewoon een offerte platform is. (27.000 betrouwbare vakspecialisten? Knap… 🙂 ) Pakt TotaalOnder1Dak dat stukje communicatie op dat vaak mist tussen het plaatsen van een klus en het overdragen van een klus aan de toegewezen vakspecialist.

Elke klus wordt persoonlijk behandeld door een toegewezen klusmanager. De “kluskaart” wordt in samenwerking met de opdrachtgever, klusmanager en vakspecialist gemaakt om zo miscommunicatie te voorkomen.

De communicatie geschiedt in onze eigen Klus-APP met belfunctie, videobellen, schermdeling, klusgroepen en uiteraard je eigen klusmanager om alles in goede banen te leiden.

Tevens zijn wij ook het enige klusplatform met actieve ervaring in het ‘veld’. We weten waar we over praten, hebben eigen specialismen en leren continu bij om tot een stabiel (niet al te groot) platform uit te groeien. Met als doel om gezonde werkrelaties op te bouwen en kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

TotaalOnder1Dak verbindt ook vakmensen onderling die tevens op zoek zijn naar groei en gelijkgestemden in hun netwerk voor langdurige relaties waar je op kunt bouwen.

Je kunt binnen het TotaalPlatform gemakkelijk je rol switchen als vakspecialist of opdrachtgever. Zo kan je er zelf voor kiezen om met of zonder tussenkomst van particulieren te netwerken.

Wat gaan we voor je doen:

Account instellen

Puur om er zeker van te zijn dat de investering in TotaalOnder1Dak zichzelf op de lange termijn terugbetaald heeft elk lid zijn eigen Netwerkmanager. Je Netwerkmanager neemt persoonlijk contact met je op om je account optimaal voor je in te stellen op basis van jouw doelen en ambities.

Wij beschouwen je inschrijving als een wederzijdse investering die voor jou gaat werken. De intake en het instellen van je account is een vereiste om je lidmaatschap succesvol op te starten. Vanwege de tijd, kennis en energie die wij hier op onze beurt weer in investeren vragen we een schappelijke contributie voor een lidmaatschap van het Totaalplatform.

Bespaar op je acquisitie en communicatie

Hét Totaal Platform voor de vakspecialist, particulier en doe-het-zelver

Het enige platform dat zowel de acquisitie en de communicatie oppakt om de klus tot een goed einde te brengen. Je eigen klusmanager zorgt voor de waarborging kwaliteit en nazorg.

Meld je vandaag nog aan

Ze denken echt op de lange termijn.

5/5

Doordat ze mij enkele keren op een klus hebben meegenomen ben ik nu vaste eerste monteur van hun specialismen.

Jochum Rinsma

Fantastisch initiatief!

4.5/5

Ik kocht al producten in bij TotaalOnder1Dak en nu ben ik ook nog eens montagepartner. Het mooie is dat ik zelf weinig acquisitie hoef op te pakken. Alles gaat via hun platform en de handige APP op pc of mobiel onderweg. 

Dick Huigenbosch