TotaalOnder1Dak ZoVeilig

Wij beschermen wat kostbaar voor je is

Een veilig en comfortabel huis wil iedereen. Met de alarminstallatie van Zo Veilig ben je niet alleen zeven dagen per week, 24 uur per dag beschermd tegen inbraak en brand, je kunt je huis ook nog eens zo aangenaam inrichten als je zelf wilt. Nieuwsgierig naar wat wij allemaal kunnen doen voor jou? Vraag de gratis offerte aan of bereken direct de investering voor een veilig huis.

De eerste stap om van je huis een fort te maken, is het checken of je woning geschikt is. Doe een gratis beveiliginscheck en calculeer je investering.

Hier offerte calculator

TotaalOnder1Dak en Zo Veilig

In Nederland is TotaalOnder1Dak de enige aanbieder van het ZoVeilig concept. Door de unieke krachtenbundeling zorgen we ervoor dat we klanten professionele dienstverlening kunnen bieden tegen zeer gunstige tarieven.
Met ons gedreven team zorgen we er elke dag weer voor dat we  klanten continu verrassen met de mogelijkheden die we samen bieden op het gebied van beveiliging en wooncomfort. Wij kenmerken ons door onze transparante en open dienstverlening. We werken uitsluitend met gekwalificeerde installateurs, meldkamerpersoneel en beveiligers.
"
“We doen er alles aan om het specifieke project in detail te analyseren en een passende oplossing aan te bieden die voldoet aan de eisen van onze klanten.”
– Johnny, Eigenaar Totaalonder1Dak

Onze werkwijze

Wij doen al het werk voor je, zodat jij achterover kunt leunen en van je nieuwe veilige omgeving kan genieten. Na een snel consult met een van onze zo-veilig experts hoef je alleen maar te beslissen om over te stappen naar een beschermde omgeving – wij doen de rest.

Jouw wensen in kaart

Nadat je hebt aangegeven interesse te hebben in onze diensten bespreken we graag telefonisch de mogelijkheden en brengen we je wensen in kaart.

Een beveiligingsplan op maat

We stellen in goed overleg een beveiligingsplan op maat voor. Hier houden we, indien gewenst, rekening met je wensen op het gebied van huisautomatisering.

Vakkundige montage

Als je akkoord bent met ons plan dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra onderdelen vakkundig bij je thuis geïnstalleerd worden. Nu is je beveiligingsoplossing klaar voor gebruik. 

Kopen of huren?

Wij vinden het belangrijk dat en beveiligingssysteem voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom kun je ons alarmsysteem kopen of huren. Lees hier meer over de verschillende opties en prijzen.  Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Woman gets access to enter home by card

Alle voordelen op een rij:

De cijfers liegen er niet om

Ben je benieuwd wat je kunt doen om je woning optimaal te beveiligen? Onze beveiligingsexperts geven je graag een gratis advies op basis van je persoonlijke situatie.

0 +

Inbraken per dag

0 +

Woningbranden per dag

0 mln

Smarthomes in Nederland

of misschien zou je ons willen bellen op 058 80 800 50

Terugbelformulier

Vul het formulier in en we bellen je doorgaans binnen 24 uur weer terug. Alvast bedankt en tot snel!