TotaalOnder1Dak Solar

Duurzame commerciële, residentiële & zakelijke zonne-systemen van Clean Energy Solutions

Onze duurzame manier van energie opwekken vraagt om weinig onderhoud en levert bovendien een hogere woningwaarde op.

De eerste stap om van je huis een groene teruglever machine te maken, is het checken of je woning geschikt is. Doe een gratis dakcheck en ontvang een gratis energie-audit voor je huis.

TotaalOnder1Dak Clean Energy Solutions

Groene stroom vanaf je eigen dak, dat is het principe van zonnepanelen. Een zonnepaneel kan de warmte van zonnestralen omzetten in elektriciteit, die jij dan direct kan gebruiken. Je kunt je vast voorstellen dat dit zorgt voor een lagere energierekening, want je kunt de eigen opgewekte energie er vanaf halen. De investering in zonnepanelen verdient zich dus wel degelijk terug.
Samen met Clean Energy Solutions bieden we ondersteuning op het gebied van slimme energie oplossingen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.
“We doen er alles aan om het specifieke project in detail te analyseren en een passende oplossing aan te bieden die voldoet aan de eisen van onze klanten.”
– Johnny, Eigenaar Totaalonder1Dak

Onze werkwijze

TotaalOnder1Dak Clean Energy Solutions doet al het werk, zodat jij achterover kunt leunen en van je besparingen genieten. Na een snel consult met een van onze zonne-energie experts hoef je alleen maar te beslissen om over te stappen naar zonne-energie – wij doen de rest.

Uitgebreide garantie

We bieden een garantie van 25 jaar op onze zonnepanelen, zodat je gerust kunt zijn met je beslissing en het meeste kunt besparen op je energierekening.

Persoonlijke Solar Coach

Vanaf het moment dat je erover nadenkt om op zonne-energie over te stappen tot lang nadat de installatie is voltooid, heb je volledige toegang tot ons team.

Makkelijker dan ooit

Wij regelen al het papierwerk, van het indienen van alle voordelen en kortingen tot de benodigde certificaten en het omgaan met de plaatselijke vakspecialisten.

De beste technologie

Onze panelen genereren meer op hetzelfde dakoppervlak – 30% meer. Dat betekent dat we minder ruimte gebruiken, een betere esthetiek en stroomopwekking bieden.

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over de installatie van onze producten? Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Meer dan 80% van de daken in Nederland zijn geschikt voor zonnepanelen. Het beste rendement wordt behaald als de zonnepanelen richting het zuiden onder een hellingshoek van 35 graden worden geplaatst. We houden rekening met hoe oud het dak is, welke ligging het dak heeft, de locatie en de hellingshoek. Om zeker te weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen kun je een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs.

Een zonnepaneel zet zonlicht om in zonne-energie. Op het moment dat er licht op het paneel valt wordt tussen de twee lagen elektrische stroom opgewekt, dit heet gelijkstroom. Met een omvormer zet je deze gelijkstroom om in wisselstroom. Wisselstroom is de bruikbare stroom die uit je stopcontacten komt, waardoor je gebruik kunt maken van duurzame stroom.

Overdag wanneer de zonnepanelen energie opwekken verbruik je dus je eigen energie. 's Avonds als de zonnepanelen geen energie opwekken, verbruik je energie van je energieleverancier.

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag over zonne-energie! Je hebt altijd elektriciteit. Je systeem zal overdag elektriciteit produceren, die je ofwel meteen gebruikt en je meter blijft stilstaan, of je stuurt overtollig vermogen naar het net en je meter draait achteruit. 'S Nachts verbrand je een deel van het krediet dat je bij je energie leverancier hebt opgebouwd.

Gemiddeld genomen verdien je zonnepanelen terug binnen 6-7 jaar afhankelijk van het type zonnepaneel, omvormer en plaatsing van de zonnepanelen. Zonnepanelen op het zuiden wekken meer op waardoor de terugverdientijd sneller zal zijn. Aangezien zonnepanelen minimaal 25 jaar meegaan, profiteer je daarna nog ruim 15 jaar van gratis energie. Zonnepanelen hebben ook een gunstig effect op de waarde van een woning.

 

Wanneer u zonnepanelen op uw woning heeft dan zijn er altijd momenten waarop u elektriciteit levert aan uw energieleverancier. U energieleverancier betaalt u daar een vergoeding voor. Dit houdt in dat u doorlopend een product verkoopt en daarmee een ondernemer bent. Omdat u ondernemer bent heeft u het recht om de btw op uw investeren, de zonnepanelen installatie, terug te vragen bij de belastingdienst. Wel bent u btw-plichtig voor de btw die u krijgt over de vergoeding die uw energieleverancier aan u betaald voor de teruggeleverde stroom. Echter kan deze btw-verplichting in één keer worden voldaan via een vast bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het totale vermogen van uw installatie.

In samenwerking met De Centrale BTW Teruggave regelt Clean Energy Solutions voor alle particuliere klanten de aanvraag voor de btw teruggave.

Dankzij de salderingsregeling is het heel gunstig om stroom te leveren, je mag de opgewekte stroom wegstrepen (salderen) tegen de stroom die je afneemt van het energiebedrijf. Tegen hetzelfde tarief: 22 cent per kWh, inclusief alle belastingen (prijspeil 2020). Daar zit wel een limiet aan: als je jaarlijks meer stroom levert dan afneemt, dan krijg je een lagere vergoeding voor het ‘teveel’ dat je produceert. Deze teruglever vergoeding kan per energiebedrijf verschillen en ligt momenteel ongeveer tussen 3 en 12 cent per kWh. (Bron: www.milieucentraal.nl)

Voor particulieren zijn er in 2021 helaas geen subsidie mogelijkheden voor zonnepanelen, wel kunt u nog steeds gebruik maken van de BTW teruggave regeling.

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Elke ondernemer die investeert in duurzame energie kan gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek. Jouw investering biedt dubbel voordeel: energiekosten gaan omlaag en je betaalt minder belasting.

Veel! De gemiddelde huiseigenaar kan in totaal duizenden euro's besparen op zijn elektriciteitsrekening. Elke woning is anders, dus we passen je systeem natuurlijk aan om je besparingen te berekenen.

Voorbeeld:

Stel je neemt 10 panelen die gemiddeld 10 x 243 kWh = 2.430 kWh per jaar opleveren.

Volgens Milieu Centraal verbruikt een Nederlands huishouden gemiddeld 3.300 kWh aan elektriciteit.

De stroom die je zelf opwekt maar die je niet direct zelf gebruikt mag je terugleveren aan het energienet. Dat heet salderen. Einde van het jaar wordt dat verrekend met de stroom die je wel verbruikt hebt.

We maken een voorbeeldsommetje:
Je verbruikt in totaal 3300 kWh waarvan je 2430 kWh zelf opwekt. Voor die 2430 hoef je niks te betalen, alleen voor de 870 kWh die je bij de energieleverancier afneemt. 

Als je voor iedere kWh  €0,19 betaald is de energierekening per jaar (870 * 0,19) €165,-.

 

Het hangt er van af. Elke woning is anders, daarom passen we je zonne-energiesysteem aan op basis van je elektriciteitsverbruik en dakcapaciteit. Ons doel is altijd om je zo dicht mogelijk bij 100% van je energiebehoefte te krijgen. Alle energie die je uit zonne-energie haalt, is een voordeel voor je, omdat het goedkoper is dan het nutsbedrijf. Je vertegenwoordiger voor zonne-energie en onze vakspecialisten zullen alle opties met je bespreken om je te helpen een systeem te realiseren dat aan je behoeften voldoet.

Zelfs op bewolkte dagen produceert je systeem elektriciteit. Wanneer we je jaarlijkse productie berekenen, kijken we naar historische weergegevens, waaronder het aantal zonnige en regenachtige dagen, de gemiddelde hoeveelheid sneeuwval en alle andere weersomstandigheden. Er zullen dagen zijn dat je systeem aanzienlijk meer stroom genereert dan andere, maar het zal gemiddeld over het jaar uitkomen tot het compensatiepercentage dat we aan het begin van het project berekenen.

Als je verhuist, is het systeem volledig overdraagbaar op de volgende huiseigenaar. Het wordt net als een waterrekening overgedragen - de volgende persoon gaat gewoon verder waar je was gebleven. Ze krijgen dezelfde voordelen van goedkopere elektriciteit, gegarandeerde opwekking van elektriciteit en geen onderhoudskosten. We hebben een toegewijd team om jou en de toekomstige huiseigenaar bij te staan bij het proces.

Voor particulieren zijn er in 2021 helaas geen subsidie mogelijkheden voor zonnepanelen, wel kunt u nog steeds gebruik maken van de BTW teruggave regeling.

Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Elke ondernemer die investeert in duurzame energie kan gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek. Jouw investering biedt dubbel voordeel: energiekosten gaan omlaag en je betaalt minder belasting.

Er zijn 4 soorten zonnepanelen in de markt, monokristallijn (zwarte zonnepanelen), polykristallijn (blauwe zonnepanelen), amorf silicium, ook wel dunne film, zonnepanelen en glas-glas zonnepanelen. Wij adviseren glas-glas zonnepanelen van het merk Solarwatt, deze zonnepanelen zijn als beste getest door o.a. Stiftung Warentest en EU-project CLEAR.

De voordelen Solarwatt glas-glas zonnepanelen:

Grote resistentie tegen weersinvloeden
Voortreffelijke brandveiligheid
30 jaar garantie op het product en vermogen
100% bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE)

  • Clean Energy Solutions werkt uitsluitend met gecertificeerde Installateurs
  • Uitsluitend Nederlands sprekende installateurs
  • Landelijke dekking
  • BTW terugave service is altijd inclusief
  • Mogelijkheid om de zonnepanelen te financieren
  • Onze zonnepanelen worden vrijwel altijd binnen één dag geïnstalleerd

Hoe werkt het?

We starten altijd met een dakcheck om te kijken of jouw dak geschikt is voor onze zonnepanelen.

Duurzaam lenen?

Lees snel verder als je wil verduurzamen en besparen op je energiekosten.

Zonnepanelen duurzaam lenen?

Dan zul je vast veel vragen hebben. De opties zijn namelijk eindeloos, dus het is belangrijk dat je goed advies krijgt over wat het beste bij jou past. Je wilt verduurzamen en besparen op je energiekosten.

Met de NationaleDuurzaamheidslening kan dit. Je betaalt je installatie met deze speciale lening die je in 10 jaar met de opbrengst aflost. Het maandbedrag is lager dan de maandelijkse besparingen op je energiekosten, dus direct voordeel!

Alle voordelen op een rij:

Unieke bescherming

Solarbescherming voor je zonnepanelen?

Voorkom waardeverlies van je zonnepanelen door nestelende kauwen, mussen en steenmarters. Onze unieke solarschroot zorgt ervoor dat je dure panelen, geen schade oplopen, niet in de brand vliegen en een hoog rendement behouden!

Ventileren is van essentieel belang voor zonnepanelen. Wanneer vogels gaan nestelen bemoeilijkt dit de natuurlijke ventilatie. Hierdoor vermindert de opbrengst van je panelen aanzienlijk.

Vogels nestelen zich graag onder zonnepanelen. Hierdoor worden de panelen warmer met als gevolg 'rendement verlies' van uw zonnepanelen.

  • Beschermt ook de openingen onder de zonnepanelen
  • Sterk en extra dik aluminium
  • Behoudt zijn vorm onder de zonnepanelen

Vogelpoep is zeer schadelijk voor dak en solar.

Wanneer vogelpoep onder je collectoren zit is het goed beschermd tegen wegspoelen door regen of andere weersomstandigheden. Vanwege de verschillende stoffen die schadelijk zijn voor zowel je dak als zonnepanelen veroorzaakt de blijvende poep grote problemen.

Wil je wel optimaal rendement van je zonnepanelen behouden?

Adviesgesprek

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Dit kan telefonisch of via de mail.